Nasil sevdim nasil evlendim hic bilmiyorm. Yaptiklarmn hata oldugunu sessiz kalmamin ne kadar yanls oldugunu gun gectikce cok iyi anladim. Esim mi desem seviyor ama yeri geldgnde ****** gibi azarlyor az once bagirdgi gibi. Ben evlendgmden beri hep alttan aldm ailesiyle kalmayi kabul ettm nedese yok demedm ondan izinsz bisy yapmadm hep sustum ama gercekten hep bi yere kadarms . Bugun muabbet acildi sakadan annenlere bile izin vermem kirkin cikinca gitmene dedi bende giderm dedim onlar benm annem . Dedi yok istemesem onlar torunlarini bile goremez dedim sen gostermssn o senn sorunun ama o benmde kizim bende gosterrm fln dedim herneyse skyosa gdersn dedi yok ayaklarini kirarm dedi dua et kirklisin yoksa neler yapardm sana dedi hep bana bunlari soyluyo doverm ederm bende dedm bi dayaga guvenyon zaten kendine o konuda baska bi *** yok dedm sonra yok senn dilin uzams dedi benm gibisini buldn yedigin ictgin eksik degl dedi bende dedm asil sen benm gibisini bulmssn op basina koy dedm basladi kizmaya . Gercekten cok skldm artk hickira hickira aglayasm var pismanlklarm var nasl evlendm bu adamla nasil sevdmm banada yaziklar olsnn