Kızlar esim asker evlendigimizden beri Suriye'de 5 aylık hamileyken saçma sapan sebeblerden dolayı bana ailemin yanına gitmezsen bosanirim dedi ailemi aradı ben bosayacam dedi baya sorun yasadim sonra ailesinin yanına geldim buraya izine geldi yine çok saçma sapan bir sebebpten dolayi bozuk bilgisayar yüzünden bana kufurler hakaretler etti agladim rahatszlandim hastaneye götürdü gelirken arabayı sağa sola vurdu beni dovmeye kalktı ailenin yanına bin git bosayacam dedi hicbisekilde hamileligimi yasayamadim sürekli cocuguma nasıl bakicam çocuğuma böyle biseyde nasıl mama bez alacagim diye dusunmekten kafayı yemek üzereyim
Allah büyük be kuzum herkesin bin bir derdi var sabır taşı bizim yerimizde olsa çatlar bak yavrun var o sabi için güç lü ol umursama sırf evladın için esin de farkına varır ınsallah yaptığı hatanın senin yine evladın var güç lü olmani sağlayan bizde o da yok be kuzum anne baba zaten uzakta biz ne yapalim allah yar ve yardımcınız olsun seni ve o sabiyi korusun inşallah takma kafana
Senin kocayi islak sopayla iyi bi dovmek lazim kafasina kafasina vurulacak ki akli basina gelsin madem dayanamiyorsa isinin zorluguna biraksin gelsin ailesinin yanina gerekirse amelelik yapsin ama adam gibi davransin ..
Bu nedir ya tehdit tehdit devlet ailesinin gozunu korkutmasi icin o silahi o egitimi vermiyo ...
1,493,185 soru
24,397,709 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın