0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

Kizlar 5 ay 45 günlük gebeyim ablam aradı denize gidecez sizde gelin dedi bende kalp çarpıntım olduğunu neolur olmaz dedim hava da sicak tansiyonum duser veya yükler dedim Allah korusun 1 saat yol esiminde enistemle arasi çok kötü birbirlerini hiç sevmezler esim hep arkadasindan atar tutar cok konuşur arkasndan gitmedik diye kocam benimle konuşmuyor simdide muhattap dahi olmuyor niye gitmedik degisiklik olurdu dedim ki hem adamin arkasindan biton laf say sonrada onlar la gezmeye git ben gidecek durumda degildim dedim suan canım öyle bi sıkkın ki dokunsan agliycam bi gezmeye gitmedik diye yapilirmi bu kendi dusunmesi lazım Allah korusun karim hamile cocuguma bisey olsa.ben hicbir zaman gezme tozma icin boyle yapmadim yapmam da :( sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah Allah normalde tam tersi oluyo şaşırdım vallahi kadın gezmek ister küser. Adam bi yere gitmez götürmez hep öyle gördük valla bacım biz hemde bide senin ailenle gitmek için çok ilginç yav
(33 puan) tarafından
Hay agzina sağlık bacım normalde kadin kuser degil mi bak bize adam benimle muhattap olmuyor
tarafından
Valla bende şaşırdım canısı e söyle gel başka bi yere gidelim falan desen kabul etmez mi
(33 puan) tarafından
Dedim bisey demedi hem adamin arkasindan konuşuyor hem arabasına binecek iki yüzlülük yani hiç çocuğu düşünmez
tarafından
Canım eşin belki denize girmek için hazır arabada varken gitmek istedi ondan da kızmış olabilir herzman rahat gidilmiyor ki hele arabasız çok zor gitmek
(33 puan) tarafından
Kendi der denize girmeyi sevmiyorum diye
tarafından
Heves işte demek ki :)
(33 puan) tarafından
Valla bende sasirdim.genelde hep tersi olur ama cok sukur ki benim esim 6yilimiz buaarada oda istemiyor artik kimse gelemsin bizde gitmeyelim diuor en yakin arkadasi komsumuz bebeklerimiz yasit gelip tanistirmak istediler kabul etmedik cok sukur rahata erdim o konuda
-Reklam-
0 oy
(6,008 puan) tarafından
Vala benım eşimde olsaydu izin vermezdı gtmeme bazen ablamlara gdelim dyorum yok bşka zamn yok hastalık var falan hep te ailesı gule gdyor onlarda buraya gelyor yıne bşey demıyorum sankı virus ablamlarda varda onlarda yok boşver yaa kafaya takma bnm de oyle çarpıntım yürüyüş yapınca ble oyle olıyor 
0 oy
(29,187 puan) tarafından

Boş yere surat yapmis esin. Takma .

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 395 göst.
1 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Emel34 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 438 göst.
23 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Duruuuu (85 puan) tarafından soruldu

409,791 soru

12,319,974 cevap

38,932 kullanıcı

Kategoriler

...