0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Eşim beni istemediğini söylüyor ama ailemde iki çocukla kabul etmiyor ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıntım var kimseye anlatamıyorum eşim hafta içi başka şehirde çalışıyor sadece hafta sonu evde kimsem yok sabah aksam evde tek başıma iki çocukla oturuyorum artık patlamak üzereyim bu hayata bi kere geliyoruz bu hayatı güzel yaşayanlardan olmayı çok isterdim hiç bir yeri bilmiyorum alıp çocukları çıkiyim desem kafayı yedim artık

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyyyyyyyyy oyyyyyyyyy
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla askim ben de ne yapacağini bilmiyorum .

Allah yardimcin olsun cok.
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim bazen diyorum ki kadın sığınma evine mi gitsem
tarafından
Sen bilirsin kuzum.Dusun , tasin iyice.
0 oy
tarafından
Bilemedim şimdi 

Allah o kocana akıl fikir versin diyorum 
(3 puan) tarafından
Amin sabretmeye çalışıyorum iki çocuk için
0 oy
tarafından
Neden çıkmıyosun ki al çık çocuklarını. Biter bilmeme gerek yok parka git sahil varsa sahile git yani illa ki gezilecek yer vardır. Kendne ağlamayı sen bırakmadan kimse elinden tutmaz valla. Öyle ağlar ağlar oturursun evde. Eşinin aklına 2 çocuktan sonra mı gelmiş seni istemediği işi düşünce nasıl girmiş koynuna? Cidden kendni kullandırma kocamdır diyip madem istemiyo gelmesin gitsin sna çocuklarına bakmak zorunda 
(3 puan) tarafından
Paramı biriktiriyorum evde iş yapıyorum ondan habersiz ailem iki çocukla kabul etmiyor kalmaya gittiğimde bile çocuklara tahammül edemezler bide onlara gore ters boşanmak biz nelere katlandık diyorlar sabret diyorlar bende sorunlarımı bile anlatmayı. Bıraktım artık
tarafından
Boşanmak ters bi adam içim ömrünü vermek düz. Allah akıl fikir versin valla çok kızıyorum byle düşünenlere. En iyisini yapıyorsun canım biriktir paranı kmseye katlanmak zorunda kalma güzel birikim yapınca da boşa koy kapıya o adamı düzeninde devam et sende
(3 puan) tarafından
Çocukları mı bana mı verirler en çok onlardan ayrılmak korkutuyor beni ondan cesaret edemiyorum
tarafından
Verirler canım küçükler daha nafaka da bağlarlar
(3 puan) tarafından
Ben onlara her türlü bakarım yeterki bende olsunlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 396 göst.
1 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 393 göst.
12 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ezo44 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 438 göst.
23 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Duruuuu (85 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 57 göst.
20 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Elifylmz0660 (1,269 puan) tarafından soruldu

411,006 soru

12,369,218 cevap

42,254 kullanıcı

Kategoriler

...