0 oy
1,504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sürekli bi sorun vallahi bıktım. Bana karşı davranışlarından hareketlerinden. Böyle biri ile siz evli olsanız yapabilir miydiniz?

- İki kelimesinden biri küfür (banada çok ediyor)

- Hakaret desen oda var....

- Hiç ağzından güzel bi kelime çıkmaz bana karşı yok gıcıksın söylesin böylesin napacagimi  şaşırdım İnan ki 

- Giyimime karışır (evet normal karışması ama istediği şey sürekli normal bi şekilde eşarp örtüp şalvar giymekmiş:))

- Kıyafet almayı çarşıya çıkmayı felan sevmez bayramlık almaya gideceğimiz zamanlarda mutlaka kavgalı geçer günümüz burnumdan getirir yanı anlayacağınız zaten en son geçen sene bayramda almıştı genelde annem babam alır bana...

- Sürekli soğuk ilgisiz nasıl davranacağımı şaşırıyorum :/

- Kızımla doğru düzgün ilgilenmez çocuk kendine gelmeyince niye gelmiyor der ilgilenmeyince tabi gitmez çocuk baba sevgisi ne bilmiyor resmen daha 1 yasında yaramazlık yaptığı zaman kızıyor hemen oda çok ağlıyor bu konuda da çok tartışıyoruz 

- Siddete meyilli birisi zaten bisey olduğu zaman hemen kiracam edecem der bi kerede dovmustu ilk evlendiğimiz sene daha da yapmadi ama yaparsa bidaha asla ama asla afetmiyecem o zaman salk gibi kabullendim

Yanı anlayacağınız ben bu adamdan bıktım artık hiç mutlu değilim mutluymuş gibi davranmaktan yoruldum artık sürekli eskiler aklıma geliyor lütfen yadırgamayın kalbim acıyor ailem her konuda yanımda sagolsunlar ama ben iste mutlu değilim hiç özel gün hediye felan bilmez gel şuraya götüreyim yemek yiyelim edelim demez onlardan da geçtim ya bana karşı saygılı olmasını istiyorum en başta ben ama yok nasıl ne yapacam bilemiyorum :( 

26 Cevaplar

+1 oy
(1,714 puan) tarafından

En İyi Cevap
Allah yardımcın olsun canım. Vallah böyle bir adamla ömür gecmez gencliğine yazık. Böyle adamlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı zanneder. Böyle adamın yanında özgüv enin olmaz eline para verip canın istediğini al demez sende istediğin gibi para harcayamazsın harcanan ne yaptın derler. Nerede böyle karısını insan yerine koymayan sürekli bir hiçmiş gibi gören adam varsa Allah onları kahrı perişan eylesin. 
tarafından
İnanır misin daha 21 yaşındayım ben bazen düşünüyorum bakıyorum dediğin gibi gençliğime yazık diyorum.. Kalbim acıyor kaldıramıyorum nereden nasıl kabul ettim bunu bilmiyorum ama imtihan ya iste Rabbim hayırlısını versin herseyin böyle dua ediyorum sadece
(1,714 puan) tarafından
Canım kaderinde varmıs evlenmişsin. 1ci evlilik kader 2ci evlilik kader cizgisiymiş. Birinci evlilik kaderin ne olursa olsun elin ayagım baglanıyor evleniyorsun. Ama 2ci evlilikte kader cizgini sen belirliyorsun.ister evleniyorsun ister evleniyormusun.böyle adamlar eslerinden ayrıldıktan sonra akılları basına geliyor. Vallah hergün ölüp ölüp dirilecegine bir gün önce öl daha iyi. Yasın genc calısırsın girersin Bi işe cocuguna da bakarsın. En azından hergün böyle beynin yorulmaz. Vallah kimse senden degeri degil. Sana laf söylüyorsa sende söyle bu dünya susanların dünyası degil. Susan kişi ezilmeye mahkum.
-Reklam-
+1 oy
(592 puan) tarafından

Boyle biriyle omur gecmez ki. Sana kadin oldugunu hatta insan oldugunu bile hissettirmiyor, bunu kimse haketmez :( Allah yardimcin olsun hakkinda en hayirlisi heyse o olsun.

tarafından
İnsallah teşekkür ederim. Maalesef ki öyle sürekli üzgün mutsuzum çocuğuma bakınca keyfim yerine geliyor o kadsr
+1 oy
(9,648 puan) tarafından
Rabbim içine ferahlık versin canım..  Benim eşimde seninkinden farklı değil..  ben kabullenmekte buldum careyi.. birlikte ama kendi dünyamda yaşamaya başladım..  ne onla ne onsuz benim de halim..  
tarafından
İnsallah kurgucumm Rabbjm akıl fikir versin onlara
(9,648 puan) tarafından
Birde vicdan..  adalet duygusu.. balım ben zikire başladım yeni post açmıştım istersen sen de bak sende başlarsın..  Ya ADL  zikri adalet için çekilirmiş 21 günlük çektim o bitti yine başladım başka 21 günlük zikire sanki iyi geldi bize bana.. Belki sana da iyi gelir
tarafından
Yaa bi bakayım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(949 puan) tarafından
Kuzum şimdiki erkekler pisirik sadece güçleri karinalrina yetiyor başkalarına kedi bana kaplan kesiliyor
0 oy
tarafından
Minnak sakin sana vurmasina izin verme 

Siz severekmi evlendiniz
tarafından
Bidaha asla izin vermem zaten çok pişmanım o zaman yuttuğum icin ama bidaha yaparsa gideceegimi biliyor
Hayır kuzum görücü usulü istemiyordum ben ama çok hatalar yaptım ailem isteyince bende istedim hata yapmamak icin dahaada:(
tarafından
Sevmedinmi hic onu peki konustunmu onunla yanlislarini soyledinmi gün icinde sana hep boylemi
tarafından
Ya zaten ailem bana sordu bende kabul ettim tabi zamanla sevdim yanlışlarını sürekli söylüyorum ama gine ayni yanı değişen bisey yok bak geçen tarladayız akşam oldu arabaya koyulacakları koydum Demir felan varmış gidecekmiş ne bileyim ben ama gideceğini bisey söylemedi ki bana onları kattın mi dedi bende yok iyi omlarında ben katayım zaten kufurler havada uçuştu kaynana isçiler hep varlar onların yanında sürekli soguk yanı :(
0 oy
(891 puan) tarafından

Aynisindan bendede var ama şiddet küfür yok:ermm:

tarafından
Keşke olmasın canım digerleri insan kabullenir ama siddet kufur kötü seyler
0 oy
tarafından
Bütün herifler aynı canım benimkide aynı ama napalım idare etmeye çalışıyorum
0 oy
(11,240 puan) tarafından
Ahh kıyamam sana kzum nasıl da guzelsin su gbi kızsn valla ne istiyor bu herif senden.. bide dövmuş nasl kıydı sana :( severek mi evlendiniz
tarafından
Görücü usulü şimdiki aklım olsa evlenmezdim ama iste insan bilemiyor.. ben en çokta kendime kızıyorum kendim ettim kendim buldum
(11,240 puan) tarafından
Kızma kendine cnm kaderinmiş bu adamla evlenmek ama nasl ömur geçireceksn onu bilmiuorum :// Allah yardımcn olsn inşallah duzelir..
0 oy
(7,481 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim benim. Hakaret ve siddet disinda benim esimde öyledir. Eminim bunlar olmasa sende dert edinmen ama. Rabbim yar ve yardimcin olsun.:/
tarafından
İnsallah hepimize canım bazen dayanacak gücüm felan kalmıyor çok zoruma gidiyor iki güzel kelime Güleryüz saygı başka bisey istemiyorum ben
(7,481 puan) tarafından
Oyle canim  benim zatem ondan kiymetimiz bilinmiyor. Başkaları gibi agizlarina etsek yaraniriz bence. Inan oylesi kıymetli..:/
0 oy
(173 puan) tarafından
Emin ol her erkek aynı benimkide dahil

Istisna olanlar var ama inan sayıları çok az

Kısacası kelin ilacı olsa kendi başına sürer 

Ya bu deveyi güdücez, yada bu diyardan gidicez
tarafından
Ben pek sabırlı bi insan değilim guducemi pek sanmıyorum ama hayırlısı bakalım
(173 puan) tarafından
Inan bende cok sabirsizim ama hep öfkeyle bir karar verince ne olucak diye düşünüyorum
Hayatin her kisminda imtihan olacağız her alanda bu tarz can sıkan insanlarla sınanıcagiz o yüzden en azindan kocamin derdini cekip minnetsiz basimda bi cati onumde bi tas corba diyip Rabbime sığınıyorum her seyin birgun bitecek bir imtihan oldugunu kafandan hic cikarmazsan atlatırsın sorunları
Allah yardımcın olsun bacım
0 oy
(2,842 puan) tarafından
bizde tam anlattigin gibiyiz icim okadar doluki surekli mutlu gibi gorunmekden cokk cokk yoruldum
(2,842 puan) tarafından
:/ kiz bogaldim bu ara derosum valla bea
tarafından
Sana ne oldu ya :(
(2,842 puan) tarafından
amannn bosver dertler dertler bitmiyoki kuzum rabbim feraha erdirsin bizi
0 oy
(6,225 puan) tarafından
Bnm eşim bazen şakadan m.al. Eşşek faln dyor terbiyesiz deyıp onu rezıl edyorum. Oyle küfür etmeeye hakkı yokk yaa senin demenle evllkte saygı ilgi olsa zaten gerisi kendısı gelyor Allah yardımcn olsun izin verme kendini ezdrme valla biz susarsak ne de olsa susyor derler tepemize bınıyor almak zorunda getrmek zorunda yanı evlilikte oyle başta salmaca olmaz ya
0 oy
tarafından
Uzun zamandır yoksun yine minnakım 

Okuyunca çok üzüldüm bitanem 

Vurmasına hakaret etmesine izin verme lütfen 
tarafından
Netim yok askım  
Vermiyorum ama adam hakaret gine ediyor bi kere vurdu iste o zamanlar daha da vurmadı sıkıyorsa vursun o zamanda slk gibi seslenmedim
0 oy
tarafından
Sen söyle bir sürahi suya korunma duaları Yasin nisa cuma suresi oku yemeğe icecegine kat 

Nisa ile cuma süresini cuma günü sela ezan arası oku 

Adamın maneviyatı çökmüş 
tarafından
Teşekkür ederim canım ekran görüntüsü aldım dediklerini deneyeceğim Allah razı olsun
tarafından
Rica ederim canım Rabbim ağız tadı versin
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Bi gün ciddi ciddi yanina al konuş kizmadan rahatsizlik veren bütün hareketlerini bir bir say durumun ciddiyetini belirt gerekirse bosanma konusunuda aç ve o ciddiyeti bi süre devam ettir belki kendinin farkina varir cnm üzme de kendini insallah düzelir
tarafından
Bunu sürekli dile getiriyorum canım ama adam anlamıyor halen ayni boşanma konusu geçince deliriyor resmen ağza alınmayacak şekilde .... konuşma der ama bidaha konuşacam yoruldum artık
(1,714 puan) tarafından
Böyle adamları karsına alıp ta konus sanda anlamaz cünkü onların bildikleri dogru kendilerini hep haklı cıkarırlar. Edepli edebinden susar edepsiz ise susturduğunu zanneder o hesap iste
(7,936 puan) tarafından
Kiyamam cnm.yaa belli cok bıkmışsin Allah esine akil fikir versin
tarafından
Evet miranın annesi doğru diyorsun anlamıyor adam sürekli haklı gibi üste çıkıyor diyorum bana böyle davranma davrandirtma o zaman söyle yapma yaptırtma o zaman sürekli böyle
0 oy
(53,285 puan) tarafından
Allah esine merhamet versin sanada sabir canim
tarafından
İnsallah sağolasın ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(610 puan) tarafından
Ben küfürün çaresini buldum bende ona küfür ediyorum oh miss rahatliyorum oda artık etmiyor sana sövene sen de söversen rahatlıyomuş samimi geliyomuş öyleymiş valla inşallah düzelirsiniz canım her şey dua ile
tarafından
Ya istemsizce güldüm :) ben sovemem amma ya sıkıntı orada :D
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Rabbim eşine akıl fikir ailene de huzur versin cnm 
tarafından
Aminn aminn teşekkür ederim insallah
0 oy
tarafından
Bir ilişkide sevgiden aşktan ziyade en önemli etken saygıdır.

Saygı ilişkinin temelidir taraflar arasında saygı bittiği zaman aşk da sevgi de pek bir işe yaramaz ve bu tür bir evlilik uzun süre sürmüyor ne yazıkki.. İlk önce sana saygılı olmayı bilmesi lazım eşinle aranızda kaç yaş var ? 

Kendini ezdirme susma bazı şeylere sen sustukça üstüne gelecek kendini ona muhatçmışsın gibi hissettirme hissederse dibine kadar ezer seni ..

Ve sana bi tavsiye fetih suresi ni sürekli oku ne zaman boşluk bulursan oku Allah yardımcın olsun bitanem Rabbim eşinin kalbine merhamet sana da ferahlık versin inşallah ❤❤
tarafından
Çok da büyük değilmiş aslında ..
Madem lafına cevap vermene kızıyor sende tam tersini yap mesela umursama konuşsun konuşsun dinle geç hiç cevap verme mesela saydırsın sana konu ne olursa olsun sustuğu zaman bitti mi de çık odadan umursamaz tavrını üst üste görünce geri çeker belki kendini ne biliyim kendimden de örnek veriyorum biz öyleyiz mesela tartışma olduğu zaman bazen ben susarım o sayar bazen o susar ben sayarım sende yap bakalım bi umursama n'olacak
tarafından
Artık bende öyle yapıyorum ama adamın umrunda bile değil ki gerçekten bak hiç özür dilerim dediğini duymadım şimdiye kadar ya öyle yapınca bende üzülüyorum haliyle konuşmuyorum onunla bu sefer bana başlıyor ne tavır yapiyon hay tavrını s... felan demeye
tarafından
Tavır yapma bi laf vardır sana diken verene sen gül sun ..
İstediği kadar küfür etsin mesela sen gülümse haklısın hayatım de bide ters yap bakalım n'olacak hem sen ona sabrettikçe bir adım daha yaklaşıyorsun cennete :) bunu düşün en çok naparsa yapsın gülümse bağırsın çağırsın gülümse hürmetini 4 4lük yap
Al karşına konuş mesela belki onunda senden şikayet edecekleri vardır insan kendi hatalarını görmez misali birbirinizi dinleyin hiç birşey için geç değil belki düzelir be kuzum
tarafından
Ama iste olmuyor o bana küfrederken karşısında nasıl güleyim ki? illa ki bejimde vardır hatalarım yoktur demiyorum ama o sürekli ben haklıyım benim dediğim olacak havasında ya zaten tek bana böyle degil ki annesine de ayni sekil erkek kardeşinede oruçta kardeşiyle bi tartıştılar yerde sofra vardı sofrayı aldığı gibi bi kaldırdı yere fırlattı bardaklar havada uçuştu duvarlar felan çok fena kaldı sürekli böyle birisi yanı annesine felan çok kufrediyor annesinde kızıyor ama yok ayni
tarafından
Ovv annesine saygısı olmayan bi adamdan saygı beklemek bacım o iş zor anasına saygı etmeyen kimseye etmez maalesef ama bence eşim sinir hastası psikolojik destek almalı bu şekilde sana da kendine de etrafına da zarar verir
0 oy
(22 puan) tarafından
Mutlu değilsen suçlusun der  Tolstoy. canım  hiç bir şeye mecbur değilsin konuş toparlansın olmadı mı zorunlu değilsin kimsenin kahrını çekmeye. Yazık gerçekten seçimlerimizin nasıl da hayatımızı şekillendirdiğini görüyorsun. 
tarafından
Evet suçluyum her konuda kendime kızıyorum zaten ben en çokta.. 4 senedir konuşuyorum ben bu adamla hala ayni bidaha konusacam  ciddi bi şekilde artık yoruldum ben de
(22 puan) tarafından
Biraz uzaklaşın canım birbirinizden o sende ne kadar sen onda ne kadar kıymetini biraz anlasın sensizliği Bi görsün. Hemen yuvanı yıkma düşüncelerine kapılma. Rabbim yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 470 göst.
0 oy
4 cevap 356 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 342 göst.
18 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 784 göst.
24 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aslı saray (417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,036 soru

23,770,644 cevap

315,939 kullanıcı

...