Sürekli bi sorun vallahi bıktım. Bana karşı davranışlarından hareketlerinden. Böyle biri ile siz evli olsanız yapabilir miydiniz?
- İki kelimesinden biri küfür (banada çok ediyor)
- Hakaret desen oda var....
- Hiç ağzından güzel bi kelime çıkmaz bana karşı yok gıcıksın söylesin böylesin napacagimi şaşırdım İnan ki
- Giyimime karışır (evet normal karışması ama istediği şey sürekli normal bi şekilde eşarp örtüp şalvar giymekmiş
)
- Kıyafet almayı çarşıya çıkmayı felan sevmez bayramlık almaya gideceğimiz zamanlarda mutlaka kavgalı geçer günümüz burnumdan getirir yanı anlayacağınız zaten en son geçen sene bayramda almıştı genelde annem babam alır bana...
- Sürekli soğuk ilgisiz nasıl davranacağımı şaşırıyorum :/
- Kızımla doğru düzgün ilgilenmez çocuk kendine gelmeyince niye gelmiyor der ilgilenmeyince tabi gitmez çocuk baba sevgisi ne bilmiyor resmen daha 1 yasında yaramazlık yaptığı zaman kızıyor hemen oda çok ağlıyor bu konuda da çok tartışıyoruz
- Siddete meyilli birisi zaten bisey olduğu zaman hemen kiracam edecem der bi kerede dovmustu ilk evlendiğimiz sene daha da yapmadi ama yaparsa bidaha asla ama asla afetmiyecem o zaman salk gibi kabullendim
Yanı anlayacağınız ben bu adamdan bıktım artık hiç mutlu değilim mutluymuş gibi davranmaktan yoruldum artık sürekli eskiler aklıma geliyor lütfen yadırgamayın kalbim acıyor ailem her konuda yanımda sagolsunlar ama ben iste mutlu değilim hiç özel gün hediye felan bilmez gel şuraya götüreyim yemek yiyelim edelim demez onlardan da geçtim ya bana karşı saygılı olmasını istiyorum en başta ben ama yok nasıl ne yapacam bilemiyorum