Benim ailem malesef ki internet bağımlısı
Ve benim kızımı oğlumu annem tiktokta inistegram da paylaşa paylaşa bir hal oldu
İnanın ben kızımı tek buraya atdim oda aynı gün sildim bile odur ben kızımı ne inistegram nede vatsapa koymadım doğdu doğalı eskiden oğlumu sık sık paylaşırlardı ailem kardeşim vs ve bunun önüne gecemiyordum annemin tik tokunda çok yabancı adamlar var
bu beni hep rahatsız etdi ortaya hep paylaşmasın diye laf atıyorum anlamyor du benim babamda öyle
gecen eşim ailene gidelim dedi gitmek istemiyorum ve gittik neyse babak kızımı sevmez erkek çocuk torunu değil diye ve tutmuş 3 buçuk aylık kızı çekip tiktoka atacam takipçi kazanacam diyor
eşim olmaz baba nazar değer diyor annemde atıyor tiktoka bakın bana laf satmayın kötüde konuşmayın benim babam normal insan değil kızlara ne yorumlar atmış gözlerimle gördüm
bir sürü yollu sapık adamlarda var elin şerefsizi dolu olan tiktok hesabına kızımı atması beni delirti tabi izin vermedik
Annem desen oda babam gibi
Bir sürü yabancı adam var konuyu çok açmıyorum anlayın işte bugün anneme kardeşime mesaj atdim çocukların resimlerini hepsini silin gecmiste olanları da
Ve annem bozulmuş
Dedim zaman kötü ben bile inistegram Facebook bütün herşeyi sıfırladım bir tane bile resim bırakmadım kötü şeyler duydum son zamanlarda
Ve bu kötü şeyler benim aile içinde de var malesef diceksiniz bukadar dert sendemi topladı evet evetttt malesef rabbim beni sınıyor ve vardır bir bildiği evlatlarına zarar gelmesin bu günüme şükür
Eşime az para biriktirelim iki aileden de uzaklara gidelim çocuklar ve kendi piskolojim adına buna çok ihtiyacm var
Ve anlatamadıgım başka olaylar var gözümle şahit olduğum lanet olsun böyle hayata