kizlar esiniz geldiginde nasil dawraniyosunuz nasil karsiliyisunuz nelr yapiyosunuz konusalimmi biraz ben hamileliktenmidir cok mutsuzum sanki bu aralar hicbisey yapmak istemiyorum esimde sikayetci budurumdan eve geliyor ilgilenmek gelmiyor icimden
Kapıyı açar açmaz boynuna atlıyorum çok özlüyorum çünkü oda bu aralar benden önce gobegime sarılıyor bebeğimi özledim diye azıcık kıskanıyorum sanki :/
Ruh halime bağlı ya mesela bu ara karşılamıyorum anahtarla giriyo kendi yanıma geliyo göndermiyorum giderken gidiyorum diyo,son haftalarım ,zaten stresliyim kmse umrumda değil bu ara
Kapıyı açarım hoşgeldin derim eşimde selam verir öperim sonra da eşim beni öper göbeğime dokunur bebişi sever elini ayağını yıkar bende sofrada eşimi beklerim çok ilgilenirim herşeyi ile :) bazen sinir oluyo fazla ilgiden :)))
Gelince direk sarılırım ikimizde gobekliyiz o yüzden tam sarılmıyoruz ama olsun :D:D bazen şarkı söyleyip dans ederek gelir bende hemen ayak uydururum dans ederiz birlikde bazense eli dolu olunca mutfağa koyar üstünü değişmeye gider ben kapıdan bakarım ona açar kollarını direk gıdım diye tosbisim ya:)))))
aciyorum hosgeldin derim oda hoabuldk diyor hemen bebgin yanina kosuyor bende yemk hazirliyorm ona
kapıyı acıyom nabıyon diye sorr bende cvb verr inşaatta calıştıgı icin üzeri pis oluyo terliklerini veriyorum direk banyoya gidiyo cıktıktan sonra sarılıyorum öpüyorum oda bni öper bebek nabar diye sorar acıktıysa ne pişirdin diye sorr cvb verrm o sekilde konusurz bizkarsılarım
Geliyor. Hoş geldin diyorum.
Öpüyor sarılıyor .
Aslında biraz bana bağlı. Evde tekim. Bazen daralıyorum
İçim sıkılıyor
Bazen çok keyifli oluyorum
Dün geldi yavrum yemek yedik. Bir baktım ben bulaşığı akıtırken sızmış TV karşısında .
Dokunmadım kitap falan okudum
1 gibi uyandırdım hadi yerine geç diue
Çok üzüldü. Neden uyandırmadın dedi . sıkıldın mı çok dedi.
Ki sıkıntıdan patladım. Zaten arkadaşım falan yok bütün gün tekim
Anahtari kapinin ustunde birakmama ragmen illa ki zile basar kapiyi bna actirir bn gulumserim oda oper hosgeldn derim sonra zorla kendini opturur sonra guler sn bu anahtari istedgn kadar tak bn zile basacam der :) butun cabalarima ragmen sonucta kapiyi bn aciom :)
Kapıyı açarım hemen sarılırım öperim .oda öper gününün nasıl geçtiğini sorarım .Oturunca yanına giderim gene sarılırım falan .Ay çok seviyorum ya .
Evinin anahtarı olmasına rağmen hasta olmadığım sürece asla anahtarla açtırmam..
Hoşgeldin der sarılırım o da aynı şekilde gün içinde konuşuruz konuşmamıza rağmen günün nasıl geçti die sorarım. O elini yüzünü yıkayıp üzerini değiştirene kadar sofrayı kurarım hem yemek yer sohbet ederiz. O da bana sorar evde sıkıldın mi die Sıkıldım deyince burası küçük olmasına rağmen pek gidilecek yer yok ama Yinede 2 güne bir araba ile gezinti yaparız
Tüm gün yukarda kayınvalidemlerdeyim ve sadece uyumak için aşagı kendi evime indiğim için eşim kayınpederim ve kaynımla geliyor eve. En son eşim giriyor içeri. Onlar gecince gülümseyerek hoşgeldin hayatım falan diyorum içeri geçiyor ve iletişim bitiyor maalesef. Bi şey isterse konuşuyoruz onun dışında yok kendi evime geçince de yorgunum falan diye bahane buluyordu ben de dayanamıyorum gurur yapıp evimdeyken benim de konuşasım gelmiyo ben muhabbet etmek için konu aradıkca o kısa cevaplar verip muhabbeti sonlandırıyo sürekli. yukarıdaki gibiyiz yani kendi evimizde de.. :((((
ben neden boyleyim ya ewimi hic aksatmiyorum geliyor yemegjm hazir hersey ama ne bilim o gelince konusmak bile istemiyorum halbuki esim iyi biri yani ilgi bekliyor bu arada 9aylik oglumda uyumuyor ama dua acinca uyuyor acaba evdemi bisey var rabbim sen koru esimi cok sewiyorum ama herseyden sogudum gulumseyerek acamiyorum kapiyi hep catiyorum ona tartisiyoruz oda ya uyuyor gidip yada disatlri cikiyor sinirlenince yada ust kata annesine gidiyotlr napicam bilmm
Ben 15 yildir ayni sekilde karşılarım cocuklar büyüdü onlar kapiyi acsa dahi bende kapiya gidee karşılarım hosgeldin dee öperim, sabah cikinca muhakkak giyeceklerini hazırlarım kapidan dua ederek ugurlarim Allah hayirli helal bol kazanclar nasip etsin diye merdivenlerden kaybolankadar izlerim :)
Gülerek boynuna atlayıp ama bis seni çook öslediik diye nazlanır gibi konuşuyorum annesinden ayrı düşmüş bebek edasıyla. Öyle hoşuna gidiyor ki anlatamam pamuk gibi bişey oluyor kocacım :)
Anahtari olmasina ragmen o zile basilir kizarak gitsemde gulerek acarim kapiyi selamun aleykum der selamini alirim direk salona elinde bisi varsa mutfaga gecer kapiyi kaaptir ardindan giderim kollarini acar hemen opup sariliriz o bebise bakiyo ben yemek hazirliyorum cok eslik edemiyorum sofrada nobetlese yiyoruz bebege birimiz bakiyo birimiz yiyo :D giderkende hep kapidan ben ugurlarim guzel dilekelrle dualarla merdivenlerden kaybolana kadar izlerim oda son gordugu yerden opucuk atar goz kirpar oyle gider unuttugunda geri cikar mutlaka atar o opucugu snra gider :D oyle iste seviyorum sevildigimi biliyorum
Merdivenden cikis şeklini anlarim o kata gelmeden beklerim kapıda anahtarı cebinden çıkarmadan açarım hoşgeldin diye sarılır öperim :) hasta oldugum zamanlar nadiren karsilayamadigim olmuştur. Ama bizim için önemlidir bu mesela eşim bazen karsilamami coskusuz bulunca bidaha yapalım olmadı bu der kapıyı kapatır tekrar acmami bekler daha neşeli :))
Önceleri eşimin ayak seslerşni duydummu hemen saklanırdım oda arar yine nereye saklandın diyip gülerek sonra bulur beni hemen sarılıp hoşgeldin derim öperim naptın nasılsın günün nasıldu falan sonra elini falan yıkar biraz uzanırız birlikte sobrada yemek yeriz bazen de ben yukarıda kayınvalidemdeyken eve gelir o saklanırdışında ama bu ara tehlikem var kalkamıyorum yataktan eşim geliyo yanıma sarılıyor öyle
Benimkide selam vererek eve girer iki kizimiz var hemen kasarlar sarilirlar bana sira gelmez hergun ayni sanki hacdan geliyor gibi bir baglik bir ciglik mutlulukla karsilanir allahim hersein evinin mullulugunu daim etsin
1,491,438 soru
24,371,421 cevap
348,033 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın