Doğduğun da lansinoh olanları kullandım büyük ile mama içti yaşına kadar küçük ile su biberon uçları çok pahalı diye kaldırdım yaşına girene kadar iki biberona da 10 tane uç almışımdır diğer wee babyleri sevmedi süt bile gece lansinoh küçük olan ile veriyorum o yüzden yeni uç almıştım tabi içmeyi bırakınca zorlamadım hepsini kaldırdım 3 4 tanede wee baby biberon annem de var bir türlü sevemedi onları
Bu ikisini aldım yaşına girince çok sevdi pipetli olanla meyve suyu falan veriyorum diğeri ile su ama ona da toplam 5 inci uç almam dişi ile ısırıp deliyor sonra parmağını sokup deliği büyütüyor sizce hangisini kullansam Pipetli olanı mı Alıştırma Bardağını mı ?
Biberon koleksiyonu mübarek.
Pipetli olan küçük ve onuda ısırıyo derken son yolladığım resimdeki suluğu buldum. Ucu sert ve akıtmıyo kesinlikle.
İlk zamanlar ucunu ısırdı canı acıdı suyu ondan içmek istemedi ama şimdi alıştı ve susadığı zaman alıp kendi içiyo.
Ama favorimiz pipetli suluk. Pipetli olanı ortalıkta bulamazsa diğeriyle mecbur içiyo ☺️
Ben bundan aldım ne ısırabilir ne de parmağını sokabilir ) hatta sert oluşu hoşuna gidiyor )
11 aylık olana kadar ilk resimdeki en küçük biberon var ya onun başlığını büyük biberonla takmıştım oyle su içti. 11.ayında ikinci resimdeki soldaki alıştırma bardağından aldım şuan onla kendisi gayet güzel içiyor. 13.ayının içinde şuan oğlum. Hiç o kadar biberonu olmadı garibimin Ara ara bardaktan veriyorum alışsın diye. Daha da bir şey almam bardak şişe falan kullanırım.
1,502,505 soru
24,532,758 cevap
360,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın