Hanimlar esimle kac gungundur konusmuyorum cok kirdi cok uzdu hicte pisman degil kendini hakli goruyor hem pisman olsun bidaha yapmasin istiyorum hemde benimle konusmak zorunda kalsin iistiyorum gonlumude alsin auper olcak ama adamda tık yok oda benimle konusmuyo
Benim eşimde beni beni dün gece çok üzdü kırdı ağlattı vurdu bebeğim bile karnımda darbe aldı aynı evin içinde ne kadar küs kalırsan kal nede olsa gitmiyor bana mahkum diye düşünüyor erkekler ben dün akşam yaşadıklarımı sindiremiyorum pişman olur mu bilmiyorum ama ben bugün bilet aldım yarın memleketime ailemin yanına gidiyorum anca ayrı kalınca özleyince pişman olursa olur yoksa d kendi bilir
ben esimi su sekilde pisman ediyorum.canim mesela hic muhattab olmam yuzune bile bakmiyorum bana biswy soylediginde falan hic cevab vermiyorm utusunu faln hic biseyi yapmiyorm sonra mwcbur kendi geliyor
Esim sayesinde hic küs kalamiyoruz o suçlu olsun yüzüne bakmam ilgilenmem normalde başımın tacı ama canimi sıkarsa yüzüne bakmam takmam o gekir barışır ben suçlu olsamda aynı küs kalamiyor biliyor o konusmazsa bende konusmam çünki uygula canım sende konuşma takma boşver bi süre sonra anlar Belki ama bunu aliskanlik et eşine anlasın
Eşim beni kırdıgında bende surat asmam ama herşeye sen bilirsin kısa kısa tamam falan böyle kısa cevap veririm
ona beni kırdın demem sonra uykum var iyi geceler giyorum yatmaya gidiyorum .bu sefer onun içi rahat etmiyor gelip bana sarılıyor kendini anlatıyor sonra özür diiiliyor bende biraz duygusalım ağların hamileliginde etkisi olabilir bilmiyorum bu şekilde .Sorunsuz çözülüyor ama herkeste işe yarar mı bilmiyorum
1,441,788 soru
23,697,876 cevap
311,486 kullanıcı