0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (25,224 puan) tarafından
Ömerim akşam 9 bucukta uykuya yatar 2-3 saatte bir emmeye kalkar. Odasında beşiğinde yatıyor. Tabi o oyurken ben uyurum ama eşim odasındaki çekyatta oturur başında bekler telefonda takılırım uyumaz yani, uyanınca beni kaldırır ben emziririm altına bakarım sonra uyutup bırakırım bidaha yatmaya giderim eşim başında bekler. Gece 3 e kadar falan bekler çalıştığı zaman, çalışmadığı zaman sabah namazına kadar bekler bu şekilde Namaz kılar yatar sonra ben oğlumun odasında onu yatırıp yatarım ama gözümüz sürekli üstünde hep böyle yapıyoruz tek bırakamıyoruz İçimiz rahat etmiyo nedense siz nasıl yapıyorsunuz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben oglum la koyun koyuna yatiyom su an yanımda mışıl mışıl uyuyor minnoşum ☺❤
(25,224 puan) tarafından
Ben beşiğine ve odasına alıştırdım ya sonra zor olur. Sabah 7 de 8 de falan uyanıyo o zaman yanımda 2 kere uyutuyorum o kadar
tarafından
Benim 3. Bebeğim diğer çocuklarım da 1 1 bucuk yaşına kadar hep benimle uyudular sonra kendi odalarında uyumaya başladılar vakti geldiğinde bebeğim de abileri ile uyur kendi odalarında
Bu arada eşim gece çalışıyor o yüzden birlikt e yatıyoruz yani yatak müsait:D eğer eşim geceleri evde olsaydi yanımda yatırmazdım
(25,224 puan) tarafından
Anladım. Biz biraz büyüyene kadar böyle yapalım dedik biraz pimpiriğiz bu konuda tek bırakamıyoruz nedense ya. Geçen gün gündüz beşiğine yatırdım evi toplıyım dedim eşim diyo ki çocuk odada 3 dk dır yalnız uyuyo ben yanına gidiyorum diyo :D yok artık dedim gündüz bırak bari :D
-Reklam-
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Valla o uyudugu gibi bende bayiliyorum cok yoruluyorum iki kücük kizim daha var yoruyolr beni peki esin ise gitmiyormu sabah uykusuz kalmyor mu?
(25,224 puan) tarafından
Allah kolaylık versin cnm. Eşim virüsten dolayı gitmedi aylarca bugün gidicek o yüzden yardım etti hep zaten geç yatan biri ile gitsede 2 ye kdr uyuyamaz hu gece 2 bucukta o yattı ben geçtim ömerin yanına o uyudukça bende uyudum 2 saatte bir falan emmeye kalkıyo bazen 3 saatte
(4,102 puan) tarafından
Ne guzel  masallah yardimci olyor sana benim oglumun adida omer:)
(25,224 puan) tarafından
Oy maşallah kuzuya adıyla yaşasın en sevdiğim isim
(4,102 puan) tarafından
Saol cnm seninde insallah
0 oy
(16,901 puan) tarafından
Benimkilerde en geç 9 da yatarlar o gün çok yorulmussam bende geçer hemen yatarım ama eğer yorgun değilsem ve uykum yoksa balkonda oturur tek başıma takılırım 
(25,224 puan) tarafından
Kendi odasında uyuyo gece bizde yanında yatıyoruz dönüşümlü eşimle anne yanı beşikte yatmıyo
(16,901 puan) tarafından
Hmm anladım canım. En iyisini yapıyorsun kendi odasına alıştır. Biz hepimiz yan yana yatıyoruz balkomda yatıyoruz yer yatağı yapıyorum 4 tane minder yan yana ben eşim ortada yatıyoruz oğlum benim yanimda kızım babasının yanında yatıyor
(25,224 puan) tarafından
Kız bebek bakımda beni linç ettiler nerdeyse odasında yatırıyorum diye :D
(16,901 puan) tarafından
Aman sen bakma onlara kıskançlıktan ne edeceklerini bilmiyorlar linç ediyorlar
(25,224 puan) tarafından
Kız pişman oluyorum sorduguma ama çok bilgili düzgünce anlatan anneler var onlarda iyi oluyo ama alt tarafı bebekleri benimkinden birkaç ay büyük diye en iyisinş ben yaparım ben bilirim modunda olanlar var
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Yanına kıvrılıp yatıyorum açıkınca uyanayım diye kokusunu içime çekerek uyuyorm :) 
(25,224 puan) tarafından
Biz onu gündüz yapıyoruz ama gece uykusunda beşiğinde yatmasından yanayım
(3,754 puan) tarafından
Bn küçükken beşikde yatıyordm şimdi büyüdü ayaklanıyor düşer diye yatırıyorm beşiği satmayı park peşik almayı düşünüyorum
(25,224 puan) tarafından
Ay bu bebek bakımda neden ayrı odada yatırıyorum diye dert oldu millete sanki tek bıraktık bu bebek bakımda kiler kendini ne sanıyo ya :D
(3,754 puan) tarafından
Boşver kuzum onları sen bebeğin ve kendin için iyi olan ne ise onu yap senin düzenin nasıl olsa cnm
(25,224 puan) tarafından
Öyle cnm valla bilmiyorum en mükemmel anne onlar :)
(3,754 puan) tarafından
:) :) herkes mükemmel oluşunu kendine, saklasın bnm düzenim bnm hayatım dışarıdan kimse burbunu sokamaz kapıya sıkıştırırm:)
(25,224 puan) tarafından
Hahaha Allah seni. Ya sorduguma pişman oluyorum oraya bşy ama çokta düzgün bilgili anneler yazıyo oda iyi oluyo
0 oy
(14,080 puan) tarafından

Genelde uyurum yada ev işi yaparım başka lüksüm yok yani hani kahve yapıp ayak ayak üstüne atıp keyif yapiyim o da yok malesef :D

(25,224 puan) tarafından
Hee bende gaz yapar diye kahve içmiyorum yoksa içicem de :D bende Müge anlı falan izliyorum işte gündüz :D
(14,080 puan) tarafından
Gece uyusa bile iş yapıyorum kız gündüz zaten uyku yok sadece 10 dk uyur yine uyanır
(25,224 puan) tarafından
Aman gece iş mi yapılır kız yat uyu :D
(14,080 puan) tarafından
Yetişmiyor ki hiç bisey ee bıraksam bu defa üst üste birikir
0 oy
tarafından

10 da gece uykusuna geçiyor 12 ye kadar oturma odasındaki beşiginde uyur sonra uyuyucagım zaman anne yanı beşigine yatırırım birlikte uyuruz gece acıkınca ellerini emme sesinede kalkarım :D

(25,224 puan) tarafından
Maşallah ya kuzuya

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 324 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 123 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 155 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nazsultan (344 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 837 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (306 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,050 cevap

36,418 kullanıcı

...