0 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (680 puan) tarafından
Kızlar kaynanamla aynı şehirde yaşıyoruz aramızda 20 dk yol mesafesi var rahatına cok düşkün bir kadın virüsten dolayı cocuklarını berbere göndermiyor eşim onları tıraş ediyor 3 tane oğlu var eşime demiyor gel cocukları tıraş et cocukları bana gönderiyor tıraş olmaları İcin 33 haftalık hamileyim banyoyu temizliyemiyorum kaynım tıraş niyetine geldi 4 gündür bizde kalıyor 14 yaşında cok asabi bir cocuk sürekli halıya bişeyler döküyor 5 dk oturmuyor ben gece 3 te uyuyorum hamilelikten dolayı bu yüzden sabah 11 gibi uyanıyorum odam sıcak salonda uyuyorum sabah 7 de uyanıp son ses tvi izliyor defalarca uyarıyorum sesini kıs diye 4 gündür uyku haram olmuş eşim bana yardımcı olduklarını sanıyor ama yormaktan başka bir şey yapmıyor evi toplamaktan yoruldum ve cok ağrım var bana akıl verin eşime bunu nasıl dile getireyim 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ay sancım var Ay hiç rahat değilim yalancı sancılar başladı Ay oturamıyorum Ay yatamıyorum gibi şeyler söyle evi toplama akşam eşin gelince görsün dağınıklığı bu niye böyle der e işte toplayamadım sancım vardı hareket edemiyorum falan de ortada kalan şeyler bunlar niye burda der e kardeşin getirmişti götrmemiş dersin böyle böyle belki eşin kendi gönderir 
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
Buraya yazdığının aynısını eşine söyle canım, bunu yumsatarak söylemeye gerek yok. Onunla paylasmayacaksin da kimle paylasacaksin.. Onlar ailesiyse sen de ailesinin. 
(680 puan) tarafından
Benim kardeşimde bazen gelip kalıyor ama o başka şehirden geliyor 20 yaşında genc delikanlı ama soframı bile kaldırmama izin vermiyor suyumu bile o getiriyor abla sen kalkma diyor yemekleri birlikte yapıyoruz acaba dedim eşime söylersem işte yanlış anlarım mı benim kardeşim de geliyor ya
(59 puan) tarafından
Eğer yanlış anlayıp sana bunu söylerse de, dersin ki benim kardeşim bana her isimde yardımcı oluyor, soframi bile kaldırıyor. Eger kardeşim de böyle olsaydı onun için de aynı şeyleri söylerdim. Ben kardeş ayrımı yapmıyorum, sana derdimi paylaşıyorum de
(680 puan) tarafından
Ama Allah var yukarıda asla onun kardeşi kendi kardeşim diye ayırmıyorum sadece ilgilenemiyorum
0 oy
tarafından
Direk.söyle niye.kirilsin karnım burnumda yoruluyorum de
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Canm bn artık çok ağırlaştım kendimi iyi hissedemiyorum kalkıp otururken zorlanıyorum yoruluyorum kardeşinle ilgilenemiyorum evet büyük ama olsun sanada ayıp olmazsa, kırılmazsan evine gidebilir mi de cnm 
0 oy
(592 puan) tarafından
Bu sekilde dosdogru soyle canim bunda kotu bir sey yokki. Esin o sonucta halden anlar.
0 oy
(253 puan) tarafından
Canim acik acik söyle eşleriniz sizi düşünmüyorken siz niye kirmadan söylerim diye düşünüyorsunuz ki bu sıcaklarda ne yaşadığını anlayabiliyorum seni düşünmeyeni sen hiç düşünme.simdi hamilesin bunun lohusaligi var emzirmeai var nelwr neler şimdiden bilsinler senin yaninda durmamalari gerektiğini 
0 oy
tarafından
Bende kaynanamın üst katındayım birlik yer içerken eşim kardeşini tras için niyetlendi buraya gelsin demiş annem dedi asla dedim katı bir dille eşimi uyardım kaynanaya söylemedim bile ben onların esegimiyim hem evlerini temizle hem pisliklerini kendi banyomda temizle. 
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Canım abisinin yengesinin evinde biraz takılmak istemiş sürekli gelmiyosa bi kaç gün kalabilir bence. 
(680 puan) tarafından
Ben kesinlikle kalmasını sıkıntı etmiyorum istediği kadar kalabilir ama cok asabi bir cocuk bişey yapıyor yapma dediğimde bağırıyor kendi ihtiyaclarım İcin bile zor kalkıyorum tansiyon düşüklüğüm var sürekli baş dönmem var ilgilenemiyorum ve evi cok kirletiyor
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Bir iki gün hicbirsey yapma ne yemek ne temizlik eşine de sürekli rahatsızım uyuyamıyorum oturup kalkamıyorum de esin birşey demezse bile kardeşi mecbur kalkıp gidecektir hizmet yok yemek yok kalmaz herhalde 
0 oy
(18,166 puan) tarafından

direk söyle hem heryere gidiyorlar berberemi gidemiyorlar

(680 puan) tarafından
Kız valla kaynanam para vermemek için göndermiyor eşime yaptırıyor eşimde kardeşlerine cok düşkün cok bağlı ama söyledim az önce msj attım bugün rahatsızdı işe gitmedi arkadaşlarıyla havuza gitti sabah birlikte kahvaltı yaptık kaynım halıya cay döktü eşim dur sen ben temizlerim dedi bende tepkimi göstererek izin vermedim anladı galiba
(18,166 puan) tarafından
anlaöıştır inşAllah

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,075 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
6 cevap 303 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde 20188 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,016 göst.