0 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yeni gördüm birçok kullanıcı anne Covid yüzünden ölen kız için sesini duyurmaya çalışıyor, ay yarabbim Allah Peygamber Sabri versin Annesine çok zor çok . Bir hayal ettim de benim çocuğum anne çok üşüyorum diyip sarılsa ve elimden birşey gelmese gözümün önünde erise gitse ben perperişan olurdum ayyyyy Ağlıyorum şuan. Allah düşmanıma bile vermesin yarabbi, inşallah sesimiz gider sağlık bakanlığına inşallah üstünü ört pas etmezler açığa çıkılmasın diye 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Am8nnn ic8m yanıyor ya sank8 benm evladimmis gbi cunku bende bi anneyim benmde evladim var
tarafından
İnşallah suçlular cezasını çeker
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok zor çok:( bazı doktorların bazıları da boşa doktor oluyor bi annenin ciğeri yandı tarifi yok acınn çaresi yok:(

tarafından
Biz desek ki doktorların ihmali boş doktorsunuz diye linç ederler kesin canım, ay varya içim yandı içim dünyada bu dertten büyük dert yok
tarafından
Herşey boş herşey bi dünya paran olsa herşeyin olsa boş sağlık önemli hele evlat ayrı birşey

Bazı doktorlara ay sonu maaşı gelince havadan kapıyolar ama zorla meslek seçmiş gibi davranıyorlar geçen de kardeşime öyle doktoe çocugu odasına bile almamış kovmuş
0 oy
tarafından
O postu gördüğümden beri içim parçalanıyor ya benim kizim olsaydı düşüncesi kemiriyor beynimi
tarafından
Aynı düşünce bendee var :(
0 oy
(385 puan) tarafından
Dediklerini yasadi burda cogu anne. Cok cok zor gercekten ... bir annenin en savunmasiz hali cocugunun gozlerinin önünde eriyip elimden bir sey gekmedigi andir. Rabbim sabir versin cok zor..
0 oy
tarafından

Amiiin kuzum amiiinn. O pisttan sonra diğer postlara bakmak bile içimden gelmiyor. Rabbim ailesine sabır versin canım benim yaaa.   
0 oy
(182 puan) tarafından
Aynn cnm inanki bende okuyunca oturup ağlıyorum anne üşüyorum sana sarılabilirmiyim demesi yemin ederim ki şuan varya o kadar doluyum ki annesine sabır versin RABBIM ya şimdi yanında yok yatağı boş elbiseleri öylece duruyor acaba sebeb olanlar mutlumudur şimdi
0 oy
tarafından
Ya burda post acmisti 5 yasndaydi yoksa o mu yeni girdim hic biseuden haberm yok bilen yazabilirmi lutfn
tarafından
Malesef o.
(952 puan) tarafından
Çocuğun başka bir rahatsızlığı var mıydı acaba bu da onla birleşince mi etki etti anlamdım ama çok üzüldüm boğazım düğüm düğüm .
tarafından
O kadarını bilmiyorum canım.
0 oy
(6,395 puan) tarafından
Sabahtandr aklımda ogluma bakıyorum kendimi o annenin yerine koymaya çalışıyorum... çok zor çok rabbim sabır versin sebep olanlarnda yanına bırakmasn inşallah
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Ben çok uzuldum ya tüm gün ne keyfim falan kalmadı Allah sabır versin :(
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Allah kimseye evlat acısı vermesin.

İlgili sorular

+4 oy
21 cevap 574 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 261 göst.