0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Valla ne desem bilmiyorum ama yoruldum ve bıktım bunlar ne zamn büyüyecek bee omrumden ömür gidiyor gecem gündüzüm birbirine karıştı ya 

6 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Gecer gecer sabret bence her anın tadını cıkar insan bu zor anları bile özlüyor 

Tabi sende iki tane Allah yardımcın olsun
(223 puan) tarafından
Valla yorumlar beni teselli edermi bilmiyorum ama sanmıyorum saat 1 de yatırıyorum 10 dk uyuyorlar 1 den sonra kalkıp yine ayaklanıyorlar bende boynum bükük pert bi şekilde izliyorum bu nasıl birşey ya ağzım açıkta kalıyor ev işleri yetiştiremiyorum
(3,675 puan) tarafından
Uyku egitimi vermeyi denesen canim 1 hafta seni yorar ama sonra rahat edersin
(223 puan) tarafından
Yanlızım  canım cok denedim ama munkun degil bas edemiyorum ki tam uyuttum diyorum diğeri ağlıyor birşeyler yapıp düzene sokmama izin vermiyor ikiz olunca düzen kuramıyorsun cnm
(3,675 puan) tarafından
Ay kıyamam sana sabret CNım ya insallah gececek
-Reklam-
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm bizimki kolik bebek ti çok şükür yavaş yavaş bitiyor 3 aydan sonra gece uykuları arttı çok şükür en azından uykusuz kalmıyordum ama huysuz baya 
tarafından
Şuan kaç aylık hala huysuzmu
(223 puan) tarafından
Benim ki 1.bucuk yaşındalar vala onu indiriyorum ayağımda diğeri kalıyor ne zormus ikiz ya Allah tüm annelere çoklu doğum yapıp kimsesiz annelere daha bi sabır versin
tarafından
Birini ayağında birini beşikte salla kuzu burdan konuşması gerçi kolay kardeşim hastaneye gidecek diye tüm gün 2 çocuğa baktım anam ağladı yemin ediyorum biri 10 aylık biri 12 aylık.
10 aylık durmadan ağlıyor benimkini görünce korkuyor
0 oy
(3,761 puan) tarafından

Bir tanesi çok zor sende iki tane melek var daha da zor işin ama inan büyüdükçe küçüklük hallerini ozleyeceksin evet bende diyorum 3,4 yaşında olsa yine yeter diye ama inan sağlıklı olması sağlıklı şekilde büyümesi herşeyden kat kat değerli önemli

Benim kızım erken doğum hani şükür kendini hızlı topladı kilosu boyu hep önde gitti 

Gelişimi güzel dediler iyi dediler

Ama şuan otizmin bir altı teşhisi konuldu:(,

Hal ve hareketleri değişmeye başlamıştı kızımın ve yaşıtlarına göre aynı değil evet çok akıllı bir kızım var şükür ama diyorum ya ilerisi ne olur düzelir evet bir umut var ama annelik işte ya düzelmez ise diye korkuyorum

SAĞLIKLI SEKİLDE BUYUSUNLER DE YETER KUZUM

BU ZOR GÜNLER BİZ İSTEMESEKDE İSTSEKDE ZATEN GEÇİYOR

ÖMÜR DEDİĞİN NE Kİ..

(3,761 puan) tarafından
Ne aşısı emirsimom
(313 puan) tarafından
Genel bütün aşılarını yaptirdn mi
(3,761 puan) tarafından
Evet yaptırdım
(313 puan) tarafından
Iyi o zaman otizm olmasına başka sebep arama canım
(3,761 puan) tarafından
Derken??????
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bende bi tane var sürekli bundan iki tane olsa napardım Allah ım diyorum gerçekten ikiz çok Zordur Allah sana sabır versin Sabret büyüyünce daha kolay olcak
0 oy
(4,896 puan) tarafından

Ahh seni en iyi ikiz annesi anlar oda beenn:) çooook zor  gerçekten ve asla tek çocuklarla kiyaslanamicak kadar yoğun tempolu bi hayatımız var ve en zoru da ikisine de yetebiliyor muyum hissi:( pert olmuş durumdayım şimdi misafir vardı bide. Seninkiler kaç aylık. Benimkiler 13 aylık ayaklandılar ve heryere giriyolar bosaltiyolar tırmanıyorlar atliyolar yaralaniyolar ahh:/

(223 puan) tarafından
Ahşaba vala kendime arkadaş buldum bi nebze sevindim canm benim ya yeni ayaklandılar sanırım 1 2 ay daha geçsin artık onlara yetiyormuyım düşüncesi kalmicak aklında benim 16 aylık lar ama anlatılmaz lar cnm sürekli istediği olmadığında ağlama birbirlerinin saçını çekme iteleme ya ne desen var bide ben yanlız bakıyorum eşim iş te sürekli  o yüzden baya sitem ettim keşke ailem yanımda olsalardı en azından rahatlardım azda olsa ya
(4,896 puan) tarafından
Evet bi iki aydır ayaklanmşlar bazen ağlama krizlerine giriyorum istemsiz kızıyorum onlara sonra üzülüyorum:( evet gurbetlik çok zor be ben de gurbetteyim ama eşimin ailesiyle aynı binadayz sağolsunlar yardımcı oluyolar arada ama yine tüm yük bende. Eşim de kendi işleri oda evde olunca yardım ediyo mama yedirme uyutma oynama vs konusunda
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Oğlum da 1,5 yaşında uyku problemi vardı bir de alerji olmuştu doktorumuz uykusu rahat olsun diye zaditen diye bı damla verdi kısa süre kullandım uykusu baya düzene girdi canım Allah yardımcın olsun 
(223 puan) tarafından
Aa zaditen şurup yazmıştı doktorum bana pek kullanmadım çünkü soğuk algınlığı için vermişti iyi oldu diye acaba damla si nasıl neden kulkanıloyor
(13,618 puan) tarafından
İkisininde içeriği aynı canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 271 göst.
0 oy
14 cevap 477 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde melisademrci (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 304 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren12 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy