0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (249 puan) tarafından
Eğer eşiniz size yatakta arkasını dönüyorsa kendisi istemediği gibi sizin de bazı istek ve heveslerinize karşılık vermiyorsa sürekli yatağını ayırıp birde telefondan ćıplak kadın fotoğraf ve videolarına baktığını farketseniz size karısı gibi değilde bacısı gibi davransa ? Boşanmak içinde gidecek yeriniz yoksa napardnz? 

4 Cevaplar

0 oy
(970 puan) tarafından
Birşey diyemedim canım çok üzüldüm erkek nasıl arkasını döner ya bziimki çok yorgun olsa bile iki öper sarılır yorgunum devamj gelmesin yatalım der sarılır ne bileyim gözü dusardaymis seninkinin ama yinede öfkeyle hareket etme canım bekki düzelir 
(249 puan) tarafından
Nerden anladn gözü dışarda olduğunu canım
(970 puan) tarafından
Erkek istwmeden duramaz başkasında olunca gözü seni görmez bide baak kadınlara bakıyormuş sana baksın helalisin yanindasin sen yok desen tamam anliycam da sende istiyor sun yinede aklına kotubirsey getirme canım belkide ben yanlış düşünüyorum dur
(249 puan) tarafından
Valla bazen akşamları çıkıyoruz dikkatimi çekiyor da hep gözü milletin kalçasında kendine de diyorum inkar ediyor sana öyle gelmiş diyor
(970 puan) tarafından
Tövbe tövbe onun aklı iyi çalışmıyor canım umutsuz vaka evli olduğu için değil erkek Allah korkusu olduğu için gozunu bile sakinacak zinadan
-Reklam-
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Canım cocuk alınca hem cocuk hem kendin için maddi manevi tazminat alırsın onunla kiralık bir ev alırsın bir sekilde gecim yaparsın. 1+1ev tut. Nafakayla ödersin. Hakim ayrılırken soruyor evden esyadan arabadan varsa. Arsadan hak talep ediyormus un DİE. Varsa hak istersin e şş ek gibide verecek. Birde soruyor evlenirken takılan altınlarını istiyormusun diyor onlarında istersin pasa pasa gecinirsin. Cocuk belirli bir yasa gelince onu krese verirsin calısırsın 
(249 puan) tarafından
Maddi manevî tazminat hemen veriyorlar mı
(1,714 puan) tarafından
Mahkemeyi kazanırsan veriliyor. Hatta evi ne zaman bırakıp gittiysen o aylarında toptan alıyorsun. Nafaka da her ay veriliyor. Tabi esin sigortalı işte calısıyorsa
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Bosanmak icin gidecek kadin siginma evleri var sukur ve esim oyle bisey yapsa ben gitmem mahkeme karari cikarip onun kicina tekmeyi basarim
(6,189 puan) tarafından
Telefonunda ki fotograf,mesaj ne varsa hepsinin fotografini cekin  ya da ekran goruntusu alip kendinize atin bunu da mahkeme dosyasina koyu
(249 puan) tarafından
Peki sence bu durum boşanmak için yeterli bir sebep mi yani çalışır eve bakar içkisi kumarı yok sadece benden ayrı yatması boşanmak için saçma mı bilemiyorum hani kadın olarak onun peşinde koşmak da benim zoruma gidiyor tabi
(6,189 puan) tarafından
Sadece sizden ayri yatmasi tabiki de sacma bir neden bunu esinizle konusmaniz gerek.Kacan kovalanir
(4,958 puan) tarafından
Böyle saçma şey mi olur hemen bosan bilmem ne.. sabır gerek iletişim kurun bosanmaya kadar düşünme durumunz varsa bunu da konuşun içinizde kalmasın blki kendine çeki düzen vericek niye hemen çocuk babasız kalsın ilerde sebep neydi anne  derse açıklamasını nasıl yapacaksnz
(6,189 puan) tarafından
Benim yazdigima sacma dediyseniz eger ben attigi posta karsi yazdim mumkunsen altindaki tum yorumlari okuyun ayri uyudu diye bosanma sebebi olmaz soylemisim bunu zaten
0 oy
tarafından
Bende ona asker arkadaşı gibi davranırım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 372 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 610 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,374 göst.
+1 oy
56 cevap 866 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 09090945 (540 puan) tarafından soruldu