0 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
Mama sandalyesini banyoya götürdüm üstünde bir güzel yıkadım işe yaradı vallaha mis gibi oldu

14 Cevaplar

+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Kizdaha önce bulunmustu o teknik:D

(909 puan) tarafından
Vallaha mi ya ama deneyin süper güzel bir sey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha rahat olmuştur senin için 
(909 puan) tarafından
Evet çok rahatmis
0 oy
(14,065 puan) tarafından

Günaydın canım onu önceden burda biri yine yapmıştı :D

(909 puan) tarafından
Vay be benim gibi düşünen biri daha varmis
0 oy
(588 puan) tarafından
En güzeli Allah kucağına guzelce yika ben hep oyle yapiyorum
(588 puan) tarafından
Ayyy pardon canm ya :))) ben kucağıma alıyorum öyle yıkıyorum dicektim sadece :)))
(588 puan) tarafından
2 aylıkken başladım kovayla uğraşmak zor geldi kucağımda yıkadım hep şuan 14 aylik beraber yikaniyoruz cok rahat oluyo
(909 puan) tarafından
Sen de mi banyo yapıyorsun :))(
(588 puan) tarafından
Evet canm suyu açıyorum cok sever zaten oyun oynarken bende yikaniyorum sonra bebeğimi yıkıyorum çıkıyoruz :)
(669 puan) tarafından
Ben Bi kere öyle yaptım gözüne benim şampuanm kaçtı ciyak ciyak ağladı garibim :-) ben de çamaşır sepetine koyuyorm altına onun banyo bezi var banyosu için ayırmıştım koyuyorum yıkıyom
0 oy
tarafından
Bebeğin kaç aylık canim benim 8 buçuk aylık hergun kuvetini getir boşalt doldur biktim valla banyoda yıkamaktan korkuyorum açıkçası düşürürüm falan diye
(909 puan) tarafından
Mama sandalyesinde yıka canım benimkisi yürüyor 11.5 aylık ama sen emniyet kemerini de tak
tarafından
Cesaret edebilirsem denerim:))
(669 puan) tarafından
Kız oturuyorsa çamaşır sepetine koy
0 oy
(259 puan) tarafından
Bende örümceğin içine otutturup yıkıyorum oda çok rahat oluyor
0 oy
(1,158 puan) tarafından

image

Bunlar var fiyatları çok uygun ve aynı işlevi görüyor onun için yapılmış yani ayaksız mama sandalyesi gibi düşün
(909 puan) tarafından
Bu lar 13 kiloya kadar olan bebekler için aslında ben kuvetinde oyun oynatarak yıkıyorum ama zor oluyor hergun doldur boşalt korkmaya başladı icinde çok durmuyor
0 oy
(415 puan) tarafından

6 aylık olunca bundan almak en mantıklısı

image

0 oy
(12,520 puan) tarafından
Bende öyle yapıyordum :D bulalı çok oldu :D
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Ooo geç kalmışsın babasıda kızımı hep oyle yıkıyo
0 oy
tarafından
Bu teknik daha önce bulundu zaten yeni değil ki
0 oy
(9,811 puan) tarafından
Mama sandalyelerının portatıf olanları var onlardan kullan banyo oturagı olarakda gecıyo
0 oy
(56 puan) tarafından
En guzeli banyoda kucakta yikamak cnm kova derdin kuvet derdin dusururum korkusu yok...ben 3 aydan beri bu sekil yikiyorum hem keyif aliyor hemde sip sak hemen bitirip cikiyoruz suan 5 aylik ayni yontem devam
0 oy
(894 puan) tarafından
Ben kucağıma alıp yıkıyorum taburede oturuyorum :) 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
8 cevap 311 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.
5 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Karadenizin incisi (10,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
28 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyza34 (278 puan) tarafından soruldu

413,671 soru

12,452,619 cevap

46,374 kullanıcı

Kategoriler

...