80 bin borcumuz var 1.5 yillik evliyiz 3 aylk oglumuz var eşimin çaliştigi yerde tatil yok gece 11 de paydos sabah 7 de iş başi
Eşime teklif gelmiş zanbia diye bi şehirden aylik 12 bin tl eşimde 7 ay duruyum orda ev borcu bitince geleyim burdaki işte borc bitmiyor dedi ben gitme dedim benim cektigm zorlugu sen bilmiyosun sırtımdan ter akiyo yinede oturmama izin vermiyolar köle gibi kullaniyolar dedi üzüldüm tamam hayirlisi olsun dedim.
Sonra kendi anneaine söyledi anneside üzüldü gitme falan dedi sonra zorluklari duynca hayrlisi olsun dedi
Bende kendi aileme söyledim annemde dediki oraya giden boş gelmez ne demek istyon dedim başkasini bulur dedi
Ve eşime dedimki ben kendi evimden cikmam eşimde korkarsin annenlerde kal dedi bende tamam dedim annem ilk başta kal kızım dedi
Şimdide laf atıyo ben kendi annemin evine sığamam kız evden cikinca bidaha baba evine yakişmiyo misafir gibi gidip gelmeli dedi
Bu lafa siz olsaniz gidermisiniz ben çok fuhaf oldum tamam anne gelmem dedim sen başka anliyon dedi
Yok allaha sukur evim var kalirim dedim. Annem kaynanamin huyunu biliyo kaynanam eve girmez surekli bi yerde gezer kaynatam akşama kadar evde eşimde annen istemezse benim ailemle kal dedi