Kızlar ben eşimle bir yere gidince sürekli kavga ediyor hakret ediyor bize kan kustuyor en kavgamızda bidha onunla bir dha dışarı çıkmadık oğlumu aldım çıktım daha çok mutluyuz bizi üzen kimse yok sürekli dio kendni sokalra atiosun şov yapiosun neyse kardeşi hastnede yatio 2 gün uyumadım yanında kaldım eve geldim gel birkikte olalım dio benim kalbmi kır bi ton kötü hakret el sonra yanaş dio 2 günde uyumadım yok dedim zorladı bende yapıştırdım bitane banyo gitim oda çıkmıştı sonra kardeşim yanına git dio yine oğlum ne olck ben bakrım dio neyse gidyorum dedim akaşam gel beni al dio elin ayağın yokmu sakatmısm buz dolabı diyo tamam dedim öyle yine hakretlerni sıraladı tm haklsn dedim az önce mesaj atım oğlum napiyor diye sanane benim oğlum sormya hakkn yok diyor elim ayağım titryor sayesinde sinir hastası oldum bi işim olsa evim olsa oğlumu kıreşe verip çalışırdım ailem yokmu git ailne derseniz var ama annem istemiyor istnemedğim yerde 2 kocamı çekemem fikriniz varsa paylaşır mısınız çok ihtiyacım var fikrinize