0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
Kizlar eşimin  cizgisidir evin bütün mali işlerini o yapar 

Desem ki fatura vb şeyleri kartını ver ben odeyip idareyi yapayım hayatta vermez :) 

Aşırı dakiktir faturaları kirayı aidatı ben hiç bilmem görmem  çalıştığım dönemde de böyleydi maaşımı eşime gönderirim o yapardı her şeyi 

Bir kere dedim ki evdeyim bosum maaşını getir eve burdan muhasebesini yapalım her şeyin belki para toplarız biraz kabul etmedi :))))

.ama hakkını yemeyeyim yemez yedirir her istediğimi imkanlar çerçevesinde alır sağolsun 

Sizde durumlar nasil

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim esimde oyle her seyi kendi hal eder bana sen yap demisti hayir ugrasamam dedim
(909 puan) tarafından
Aslında uğraşmamak daha iyi
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
İyi çok şükür canım valla banada söylemez alır öder harçlık vermez ama ben biriktirirsem yani
(909 puan) tarafından
Benimkinden canını istiyeyim verir bu kötü hergun canım şunu çekti bunu çekti diyorum alıyor gereksiz şeyleri kızıyorum her istediğimi alma böyle idare olmaz yok demeyi bilmiyorsun :) ama cidden yok demeyi asla ama asla bilmiyor
0 oy
(3,463 puan) tarafından
İnternet bankacılığından herşeyi hallediyor valla ben hiiç uğraşamam o hallediyor sağolsun. Hatta eş dostun bile işlerini bazen o yapar İnternet bankacışığından
(909 puan) tarafından
Ay benim eşimin is arkadaşı trend yoldan dolap siparişi verdirmisti eşimin kartıyla :))
(3,463 puan) tarafından
Kız biz netten başkaları için daha çok sipariş veriyoruz. Köyden dedem makina yağı internetten alın da yollayın bana dedi geçen ☺️☺️
(909 puan) tarafından
Kız o da bir şey mi eşimin arkadaşınin karısına eşim kontur yukluyormus yuh artık dedimkiyameti koparttim çok kızdım adama dedi oda eşim kızıyor
(3,463 puan) tarafından
Oda pişkinlik her ayıptır
(909 puan) tarafından
Dedim ki adamda nefis yok mu karısının numarasını sana veriyor
0 oy
(703 puan) tarafından
Biz herseyi beraber  yapariz  faturalar karttan ödeniyor  zaten alis veriş  vs beraber  giderz 
0 oy
(613 puan) tarafından
Genelde ben hallederim. Para benim hesapta toplanır :) 
(909 puan) tarafından
Nasıl başardın peki para biriktirebiliyor musun
(613 puan) tarafından
Ben de kazanıyorum o da o ticaretle uğraştığı için günlük kazanıyor. Hesabıma gönderir. Aslında kendi fikriydi. İlk zamanlar ofisi açmadan önce bana birikim olsun diye kendi yatırırdı hesabıma öyle de kaldı bende sesimi çıkartmıyom biriktiriyom :D ona günlük sigara parası veriyom ya da yemesi içmesi için. Yine ekstra bir şeye ihtiyacı olursa mesela dükkana mal fln alıyor o zaman eft yapıyorum hesabına
0 oy
(152,282 puan) tarafından
İkimizde takip etmiyoz ☺️☺️☺️ hepsi hesaptan cekiliyo kalan bizimdir diyoz 
(909 puan) tarafından
Eşimde otomotik talimat veriyor ama yine de bakıp takip ediyor
0 oy
tarafından
Maaşı bendedir çalıştığım zamanlardada benim maaşım gene bendeydi faturalı ben öderim havale eft herşeyi maaşını çekerim kendi hesabımdan yollarım aylığını alınca kendisine aylığından bir miktar veririm oda onu eve gelirken harcar 
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Maaş yatar hemen faturalar ödenir kalan bütün parayı bana verir lazim oldukça ben çıkarır veririm 
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Kimin cüzdanında para varsa o halleder:D çarşıya gitmissem param varsa elektriği ben öderim. Yoksa o öder. Öyle gideriz işte :D
(909 puan) tarafından
Yok ben çalışırken maaşım eşimden yuksekti ama asla ben bir maaşımı çekip cuzdanima koymadım internetten direk ona yolladım :) o bana harçlık veriyor sadece
(2,577 puan) tarafından
Bizim durumlar farklı köyde oturuyoruz. Önceden dediğin gibiydi çalışırken internet bankacılığı felan hallediyorduk. Şimdi calismadigimiz için kim çarşıya çıkarsa o hallediyor. Alışverişi felan ortak yapiyoruz
0 oy
(798 puan) tarafından

Valla her iş ondadir sadece ne harcadiysa gelir söyler en iyiside o zaten köyden ilçeye fatura yatirmaya gidecek halim yok zaten:)ben ihtiyaclari yazarim o alir o kadar :ermm:

(3,463 puan) tarafından
Fotoğraftaki eller senin mi ☺️☺️
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Bende  faturaları hiç bilmem, bankacılık işleminden öder, herşeyle ilgilenir sağ olsun eline yüklü miktarda para geçer neyi nereye verdiğini söyler 
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Faturalar  geldiginde  ben biriktiririm esime veririm toplu o yatirir canim kirayi da gunu geldiginde veririm ev sahibimiz ust katta oturuyor zaten, ama dedigin gibi hakkini yiyemem bende imkanlar çerçevesinde herşeyimi alir sagolsun, hatta bazen der cikip alisveris yap kendine git gez kafani dsgit diye
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Biz genelde ortak yaparız o ay ki giderler neyse hesaplarız eğer gider az da fazla verir parayı çoksa az ona göre o ay kenara para atarız işte alışveriş şu bu birlikte yaparız para genelde onda olur maaş kartı yani elinde olduğunda benimkide verir alır sağolsun canları sağolsun :))
(909 puan) tarafından
Ooo maasallah
0 oy
(680 puan) tarafından
Keşke benim eşimde öyle yapsa kendisi halletse faturaları getirir gel birlikte hesap yapalım der sonra gider öder ama bir huyunu seviyorum maaşını aldığı gibi bana verir kaldırıyorum ihtiyacımız olan kadarını harcıyoruz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,316 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 886 göst.
0 oy
13 cevap 189 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,164 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,732 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,028 soru

23,727,765 cevap

313,350 kullanıcı