0 oy
1,021 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
ALLAH aşkına bişey diyin ya ben bu basuru napiyim akşamdandır mahfolmuşum vazelin sürdüm sıcak bez üzerine koydum sıcak suya oturdum fayda etmiyor delirecem artık ağrısından. Bugün pazar diye acile gitsem naparlar ya bişey yaparlarmı çünkü pazartesiyi bekleyecek halim yok

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bilmiyom ama.dogumdan sona bayağı acısını çekmiştim geçmiş olsun
tarafından
Sağol ya valla tüm vücuduma atıyor ağrısı sen gitmedinmi hastaneye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanmıyorum acilde ilgileneceklerini benim ablamda da vardı doktora gitti sonrasında geçtiğini söyledi ayni sekil eşimde de vardı krem sürüyordu geçti arada bi çok nadir olursa gine oluyor 
tarafından
Bende köydeyim zaten acile gitsem bişey yapamasalar diğer günler doktorada gidemem yani bugün dayanmaya çalışırım yarın direkt doktora giderim artık
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Acil bakiyor cnm. Alt komşum surekli giderdim muayene sonrasi krem ilac veriyordu cnm
tarafından
Ya köydeyim sürekli gidip gelemiyorum o yüzden direkt normal doktora gitmek istiyorum bugün dişimi sıkarım yarın doktora görünürüm
(6,857 puan) tarafından
Hamile degilsen cnm sıcak suya otur. Köyde ısırgan otu var ise lapa yapip bi bez arasina koyup bekletmek iyi geliyor. Bendede var o zikkimdan. Tursu aci felan kabizlik.maf ediyo dikkat etmek lazm
tarafından
Hamile değilim canım valla kaç gündür sıcak suya oturuyorum neler yapıyorum fayda etmedi bizim köydede ısırgan otu yok ya bende dün araştırdım ısırgan otu iyiymiş ama burda yok işte
(6,857 puan) tarafından
Anladim cnm.  Bak bakalm bnm dedem 3 4 kez ameliyat oldu hep yine cıkti adam yaşli zaten cok kanamsi.olurdu. bu illet ameliyat olsanda cikiyorya insan sinir oluyor :/
tarafından
Yarın gidecem ne yapıyosa yapsın doktor valla çok kötü bişi yaa
0 oy
(135,906 puan) tarafından
Sadece krem yazarlar 
tarafından
Peki yarın normal doktora gitsem o napar o da sadece krem mi yazar
(135,906 puan) tarafından
Secde pozisyonunda uzancan dr elduveni takip totondan muayene edi0 krem yazar buyuk ihtimal normal dr da ayni seyi yapar
tarafından
Ayy :((
0 oy
tarafından
Acil bakar bende gittim hatta yürüyemedim bile içeri soktular eliyle
tarafından
Gerçektenmi elleriyle mi muane ediyolar
tarafından
Evet rahatlıyosun inan masajla yapıyorlar
tarafından
Hadi inşallahhh :(
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Acili bişi yapmaz diş macunu sür biraz yakar, ama geçer 
tarafından
Diş macunu dün aklıma geldide ya daha kötü olursa diye korktum deneyemedim yarın doktora giderim cnm peki diş macunu geçiriyormu gerçekten
(3,754 puan) tarafından
Geçiriyor cnm bn denedim faydası oldu deneyenşerde memnun
0 oy
tarafından

Sicak su ile yika havluyu ütüle üstüne otur hafifler inşallah 

tarafından
Ya gece neler neler yaptımda fayda etmedi sıcak havlu vazelin sıcak su hepsini yaptım geçmedi bugün dişimi sıkacam gitmeyecem yarın doktora giderim direkt

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
6 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.