0 oy
1,413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,104 puan) tarafından

Kizlar nasilsiniz. 

Ben Sanırım 6. His muhabbetine inanırım. Bazi insanlar gözlerimin içine  bakıp bir iki birsey söylüyorlar ve hayatımda olan şeyler olduğunu düşünüyorum. Sizde inanir mısınız buna ? Sonuçta icinden kalbinden geçen şeylerdir. 

Aranızda gözlerimin içine bakıp gercekten beni bana anlatabilen biri olur mu acaba ? 

Simdiden tesekkur ederim Taş hatunlar<3

image

image

19 Cevaplar

+19 oy
(262 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Dur söyle bir post aciyim de güzelliğimi de görsunler bahanesi ile :) :) 
(262 puan) tarafından
:D...
(4,959 puan) tarafından
Benimde aklıma öle geldi fesatlık ile alakası yok bence.. gözleri güzel makyaj da yapmış öne çıkarmış güzel şeyler duymak için de atmış dedim doğru yada yanlış fikrim
(2,104 puan) tarafından
Doğrudur böyle düşünmeniz cok normal :)
Güzel şeyler duymak için atmadım aksine şuan içimde olan şeyleri sanirim kendim yansitamiyorum başkası bana beni yansıtır istedim. Güzel birsey duymak için eşime atsam yeterli ondan duymak bir kadından duymak bana zevk vermez ;)

Tesekkur ederim yorumun için canim öpüyorum:)
(262 puan) tarafından
Her yoruma kibarca cevap vermen dikkatimi çekti :) ama bir kadından duymak bana zevk vermez düşüncesine katılmıyorum cunku aksine biz kadınlar hemcinslerimizden gelen iltifatlara da çok seviniriz ve hoşumuza gider gururumuzu okşar :)
(2,104 puan) tarafından
Sonucta kalbimi kıran kimse olmadı ki bende kırmam o yuzden. Kalp kırmak çok kolay ama hakedene o yuzden güzel yorumlara guzel cevaplar vermek saygıdır.

Aksine benimde arkadaşlarım çevrem bir iltifat etse sağol der geçerim. Ama esim bi iltifat etse dünyalar benim olur. Gururumuz okşanir evet ama eş ler söyleyince kalpte okşanir:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kaşına gözüne 10 tane adam ölür haa :D:D<3

(2,104 puan) tarafından
yaaa müqqq gelde simdi yeme seni ❤

:*
tarafından
Bende seni yerim caniimin ici hic denk gelemiyoruz bu aralar daha dün gece baktim birsey paylasmismi diye :)
(2,104 puan) tarafından
Giriyorum da cok bisey paylaşmıyorum bitanem. Herseyden çabuk sıkılan biri olduğum için hele ki buranın kuralları beni bi hayli sıktı :)

Madem baktin niye yazmıyorsun hayırdır. Çoğu arkadaşlarım yaziyor bi sen yazmadın be :(
tarafından
Yeminle baktim hatta postlarini okudum ama yazmadim rahatsiz etmiyim diye gece 2 felan di oyuzden :) bidakine yazayim :)
(2,104 puan) tarafından
rahatsiz etmiyim mis bak bak bak hainnnn:D
+1 oy
(195 puan) tarafından
Karakter olarak mı yoksa yaşantın tarzı mı söyleylim.
(2,104 puan) tarafından
hic farketmez hangisi sizi rahat ettirirse canim
(195 puan) tarafından
Bence sen dengesizsin biraz ve sır tutmayı beceremiyorsun guler yüzlü degilsin sen henen sıkılıyorsub herseyden  begenilmeyi iltifat almsyi seversin ve yaninda ki insanlarin devamli dile getirmesini istiyorsun içten içe. Ailevi problemlerin var galiba senin baba faktöründen eger evliysen bir kurtuluş olarak erken evlendin  eşini seviyorsyn fakT bazen emin olamiyorsun hem kendi sevginden hemde onun sevgisinden. Dogru yanlis bilmem hissettiklerim.  Bunlar
(2,104 puan) tarafından
birazı doğru birazı yanlis :)
Aksine çoğu arkadaşlarımın sırlarını taşımaktan yüküm ağır.
Evet herseyden sıkılırım.
Aksine çok güler yüzlüyum. Yerimde duramam her ortamda esprili güler yüzlü olan benimdir yanimda insanlar kahkahalara boğulur. Evet erken evlendim esimle :). Teşekkür ederim diline yüreğine sağlık ❤
(195 puan) tarafından
Guler yüzluluk konusunu sıkilgan oldugun icin dedim.hayatinda başarılar  diliyorumcanim
(2,104 puan) tarafından
ooo zaten allahin emri sıkılmak benim ikinci adım. Allah razı olsun güzellik ❤
+1 oy
tarafından

Goeuyorummmm

Bi kızın olduğunu görüyorummmmm

Görüyorum
Vapurda SİGARA İCİLMEZ yazısı altında poz vererek sigara içtiğini goruyorummmm

Goruyorummmm
Kızını Marmara Hastanesi'ne getirmisssinnnnn

Görüyorummmm
 Kocanla değişik değişik komk fotolar cekiniyorsuuuuuun
(2,104 puan) tarafından
hahahha en cooluda sigara içilmez yazısının altında sigara içmektir wkejwkkwkwk

Sağol bebeğimsuuuu ❤
+1 oy
(14,062 puan) tarafından

Kalbini görmedikten sonra gözüne bakınca kişilik analizi yapılmıyor malesef :D

Ha güzellik dersen var ama bence sen bakın bana ben taş gibiyim der gibisin....

(2,104 puan) tarafından
kalbimi de acip gösteremem ki :P :P

Yakınımdakiler görüyor yeterli benim için :)
Amacım o değil ama varsin o olsun hic sıkıntı değil iltifat icin de ayrıca teşekkür ederim  :D ❤
(14,062 puan) tarafından
Kız öyle değil göz içinden analiz olmaz dediydim haahhahahaha ama gerçekten taş gibisin yalan yok emoji olmayınca bu yazılar hep yanlış anlaşılıyor ya ::((
(2,104 puan) tarafından
ama bazi insanlar yüzüme bakıp bana birseyler anlatabiliyor. Belki burada da vardır diye kendimi yansitamiyorum baskasi beni bana yansıtır istedim.

O güzel kalbini öpüyorum. Yanlis anlamadim neden anliyim bitanem ❤
+1 oy
(101 puan) tarafından
Asilik 

İnatçılık 

Merhamet

Dan dan konuşma tarzı 

Güvenilir sır tutan 

Herşeyi eleştiren 

Çok çabuk sıkılan bi yere sığmayan 

Hep dışarda gezmek tozmak 

Ev hanımlığı No No No 

Elindekiler sadece sana aittir gorusu 

Erkek anası olsan kız anası olmaktan daha sınırlı olurdun 

Ailen bile çoğu zaman tahmmaul edemiyor sana 

Kavga edince uzatmayı seven 

İnsanların kötü yanını gorunce kizmaktan cok acıyan göz
(2,104 puan) tarafından
ama bak altını çiziyorum ev hanimligima leke sürdürmem:D qoejjwikwjj
(101 puan) tarafından
:))). Ya ne güzel valla ben erkek dogmak isterdim:)
(2,104 puan) tarafından
Ya sorma en çok hayal ettiğim şeydir. Sabahlara kadar gez toz ye iç yat yine gez toz dert yok sorumluluk yok ohhhh:D
(101 puan) tarafından
Sorumluluk alsam bile adam gibi adam olurdum ben :)). Kadınların bu dünyada yeri oturduğu minder kadar bu gerçek maalesef bu yüzden ornek bi erkek olmak isterdim
(2,104 puan) tarafından
erkek olsaydım bi kadını mutlu etmesini çok iyi bilirdim. Hatta bir kadini degil bütün kadınları mutlu ederdim :D wjjwjwjw
0 oy
(54,526 puan) tarafından
oo nevo neydirsen ❤️
(2,104 puan) tarafından
napim bebem kizla uğraşıyorum büyüdükçe belliyorlar bizi :D sen napiyorsun aşkım ❤
(54,526 puan) tarafından
bende sozde elayla uyuyacaktim dönüp duruyo ☺️ aynen canim büyüdükçe zorluyorlar
(2,104 puan) tarafından
uyumak ve ben aslaaa 2 bucuk saatlik uykuyla duran benden sizlere selam :D
0 oy
tarafından
Asi birden parlayan hemen sönmeyen küfür eden ana dost canlısı insanlara hemen inanıp herşeyini anlatacak kadar masum bir kalbin var  ve sende bir dert problem var bir sıkıntın var ya bekarlıktan kalma yada evlendikten sonraya ait bir sıkımtı var içinde 
(2,104 puan) tarafından
yemin ederim bu kadar da nokta atışı olmaz ya. Agzina yüreğine diline eline sağlık bacim ❤ devam etsen de hayir demem bunu bil lütfen ❤
tarafından
Maddi olarak zor zamanlar geçirmişsin marka takıntın falan da yok belli anne lafı dinleyen uslu bir gençlik yaşamamışsın serseri stili olarak yaşamışsın eşine asla eyvallahın yol siktirgitt dersin ama asla pişman olmazsın sosyal medya da takılmayı sevip ama millete bu ne amkk diyecek birisin sigara ve kahveyi seven birisin bence böyle
(2,104 puan) tarafından
Aslinda marka takindim bir tek ayakkabimda var. evet anne baba lafi dinlemedim hic. Serseri serbest stilim takildim doğru:D
Asla kimseye eyvallahım yok esime de dahi. Hahaha evet bune a.. derim insanlara jsjajdjskkxkx

Bayılırım ikisinede❤ allah razi olsun bitanem tekrar teşekkür ederim
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Seni bilmem valla newo ama benim yuzume bakan 2 cocugum oldugunu sip diye anlar valla bittim oldum 

6 ci hisse inanirim tabi ben insanlarin yuzunden anlamam ama iki cif laf ettimmi ne mal oldugunu hemen anlarum
(2,104 puan) tarafından
minaaaaam❤ hayat şartları insani yoruyor be kardeşim napalim allah yardimcin olsun diyorum ❤
(2,983 puan) tarafından
Aminnn nevommm. Dogru diyon vallaha ole ♡♡♡
(2,104 puan) tarafından
öyle bitanem yorulmayan insan mi kaldı:)
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Sıkıntın var ama dışa vurmayan içine atan bir yapın var çocuksu bir o kadar da olgun yerine göre hareket eden.

Deli dolu çılgınca seneler yapmaktan hoşlanan sevince tam seven sılince tamamen silen bir karakterin var.

Asabi hazır cevap biraz da çekingen önünde iyi ama dışardan sert görünümlü 

Kendine güzelliğine önem veren herkesten önce kendini memnun etmeyi seven birisin 
(2,104 puan) tarafından
ya fatom adaşım askim ❤

Tam yerinden vuruyorsun yineee beeee❤

Yuregine eline diline sağlık bitanem ❤
0 oy
tarafından

Süsü ne püsüne düşünün makyaj yapmayı çok seven piercing sever birisin :D ha birazda böyle asi bir tipin var attığın resme göre diyorum <3

(2,104 puan) tarafından
Evet kendime bakarım, piercing benim sol yanim wosiwiiwowo

Evet asilik kanimda var. Cok tesekkur ederim bitanem diline yuregine sağlık ❤
tarafından
Güzel hatunsun bu arada :) şimdi yüzünde makyaj var evet ama makyaj yapıp güzel olmayanda var
Rica ederim ne demek ❤️
(2,104 puan) tarafından
Her kadın güzeldir. Bir gülücüğe, bir mutluluğa bakar

Cok sağol bitanem ❤
0 oy
(2,585 puan) tarafından
Kızzz ne güzel bişeysin sen bi an fake misin diyesim geldi :D ❤️
(2,104 puan) tarafından
Sana da cok kisi diyor dimi bunu :D

Sagol meleğim o senin güzel bakan gözlerin ve kalbin ❤
0 oy
tarafından
Dedgim dedik inantci   birine benziyorsun cok merhametli   ve havalisin :D
(2,104 puan) tarafından
Valla buda tam nokta atışı:D

Eline diline yuregine sağlık güzellik ❤
0 oy
(18,670 puan) tarafından

sen niye bu kadar güzelsin hele onu de bana bakalım:D:P

(2,104 puan) tarafından
Yaaaaaaağ senin kalbin neden bu kadar güzel laaaaaa sende onu de ❤
0 oy
tarafından

Tam bir yay burcu gibi gördüm seni

Enerjiksin bence

Güçlü duruşunun altında biraz yaşanmışlık var birazda yorgunluk bide iyi niyetli bir insansin

Gibi hissetim ben 

Bide gozlerin atesss<3

(2,104 puan) tarafından
aksine koc burcuyum :D
Ama enerji fıldır fıldır:D
 Yorgunluk mu aahhhh soy adım:D

Iyi niyetimden kaybediyorum genelde.

Yüreğin ateş ❤ yuregine sağlık bitanem ❤
tarafından
Sagol canim benimmm ❤
(2,104 puan) tarafından
Sende sağol güzel kadın ❤
0 oy
tarafından

Sanki bi seye o kadar cok kirilmissin ki etkisinden cikamamissin gibi bakislarin:D

tarafından
Nevooo bakk sansini zorluyorsunn  ;)))
(2,104 puan) tarafından
Ne yani fairy değil de sıradan bir sabunmusun:F
tarafından
Ahaha deli kizz cilgin senii  :))))
Kiz nick degistirme gelmisti bende ne yapicam bulamadim google sagolsun  ordan buldum  :))
Anlami guzel ama Peri Masali demekmis   :)))
(2,104 puan) tarafından
deli mi tesüf ederim:D
Kandırmışlar seni o bildiğimiz mukemmel yag çözücu fairy:D
tarafından
Ahaha hadi öle olsun seni mi kiricim :-))))
Bulasiklarin varsa gelem  :-))
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Isminiz nedir
(2,104 puan) tarafından
Nevin, güzelim
0 oy
(10,884 puan) tarafından
İçimden

Coooon güzel okdugun geçti .

Artik6. Hissime ve kadar guvenirsen
(2,104 puan) tarafından
6. Hissinden tut kalbinin güzelliğine kadar yerim kadin ❤
(10,884 puan) tarafından
Yaaaa cansın sen nevoooo
(2,104 puan) tarafından
Sende öylesin müq anneeee❤
0 oy
tarafından
Tek göre bildiğim güzelliğin ve gözlerinin içinde ki hüzün...
(2,104 puan) tarafından
güzel kalbinle baktığın icindir o tesekkur ederim yavrum❤

Iste bende bunu duymak istedim. Gözlerimde ki hüzün nedir bunu kendime yansitamiyorum yada çözemiyorum birsey var ama yok ne oldugunu anlayamıyorum bunu duymak istedim aslında
tarafından
Göz bebeklerinin  içinde bi hüzün var yaşadığın  ve unutmadığın bu hüzün  gibu yada hayatta birşeyler istediğin gibi gitmiyor. Güçlü görünmeye çalışıyorsun distan bakınca  ama cok güçsüz ve masumsun
(2,104 puan) tarafından
Evet o kadar haklısın ki. Agzina yuregine eline diline sağlık olsun ❤

Ama keşke neyin iyi gitmediğini anlayabilsem baksam birseyim yok gibi ama aslında var da ne olduğunu anlayamiyorum gibi
tarafından
Bazen herşey yolundadjr  ama sende eksik olan şey iç dünyandadir  canm sana tek önere bileceğim  maneviyat. Ah bende böyleydim  herşey yolundaydu  hayatımda  herşey istediğim gibiydi ama ben hüzünlü ve mutsuzdum sonra iç dünyan da kendimu  buldum kurani okudukça  anlamını okudukça  maneviyatimi  güçlendirdikce  huzura kavuştum inan.
(2,104 puan) tarafından
evet aslında haklısın. Kuran daha önceden okuyordum ama maalesef bayadir okuyamıyorum bi tek dilimden dua düşürmem buda tek başına yeterli olmuyor. Allahin izni ile başlayacağım insallah.  Agzina yuregine sağlık teşekkür ederim bitanem ❤

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 852 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 247 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 288 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,298 göst.