kızlar merhaba dün oğlumun doğum günüydü akşam annemleri abimleri ablami cagrdim bi pasta keselim diye ben eltilerm ve kaynanamız aynı apartmnda oturuoz rahat edemez ailem diye onları cagrmadm sedece gorumceme soyledm herneyse aksam annemle ablam geldi abmle yengem gelmemiş babam benm evin yukardaki parktaymis bekledk bekledk gelmedi neyse gelmeyince bende cagrdm eltilermi kaynanamı pastayı kestik oturduk babam hala yok herkes gitti babam hala yok ablamla annem gittiler parka onlarda gitti gelmediler hepsinin telefonları ewde oglmu aldm bnde cktim merak ettm gittm baktmki parkta oturuolar hepsi oyle sinirlendmki baba dedm sen dogm gununemi geliosn parka oturmayami çıktım ewe geldm arkmdan geldiler bende ewe gelnce soylendm dogm gününe cagriom hepiniz parka kaçıyorsunuz felan diye hemen ağlıyorum zaten anladm neyse geç olmuştu zaten gittiler sabah annem yazmış gelmeyelm diye böyle yapiosun daha gelmeyiz ewe cagirion küsüon surat yapıon hersefende aynı şeyi yapıon yazmış çok zoruma gitti ben ne zman evime gelen misafre öyle davranmışım hele bide bu ailemse napcagmi bilemem tmm anne sus diyorm hala derdin ne anlamadm daha gelmeyiz merak etme bilmem ne uzun oldu k.bkmayn