0 oy
1,495 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ya ben anlamiyorum. Kaynanamla kayinpederim tamam gelin bişey demiorm zaten 2 gunde bir geliyolar bide artik cat kapi gelmeye basladilar. Oturmusum tv izliorm bebegi emziriorm bebegim 34 gunluk. Hava sıcak ustum acik giyiniorm afedersiniz. Tik Tik tik caldi kapi. Esim bi dk dedi iceri alinca kosede bekletti gogsumu kapatip yatak odasina kostum. İnsan en azindan arar gelicez der. Musaitmisiniz die sormasını gectim torununu sevio guzel bisey ama haber ver ya. Salonda yastik pike var onları kaldiriyim bari daginik gorunmesin. Eşimde dedi haber verseydiniz dedi de artik nasi dedi blmiorm icerdeydim. Oğlumun evi nasılsa die bole yapiolar

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evleriniz yakinmi ki
tarafından
Ayy canım bende öyleyim aynı binadayiz  her gün gelir Cat kapi sürekli kavga ederiz ama artık mesafemi korumaya çalışıyorum anlarsa tabi
tarafından
Ayni binada ne zordur mesafe koymak ama dimi onlar benim oglumun evi die dusunuo herkesinki ole heralde
tarafından
Tam tersi bizim evimiz babasının üstüne hem oğlumun hem bizim diyo çok zor benim işim evimiz ayrı ama yinede öyle düşünür bunlara çok yüz vermicen işte ama anlamiyolar kiii
tarafından
Bizim evde ole iste babasinin evi. Oda ole dusunuo demekki benim evim die. Bize sey demisti keske kirada surunseydiniz keske evimi vermeseydim size demisti
tarafından
Aynen bisede oyle dedi canım mecburuz bunları çekmeye kocalarimizda akıl olsaydı kimseye muhtaç etmez di bizi
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Kuzum belki düşünmediler ogularin evi yaa tabi artık uyarırsin sizden bidaha öyle Cat kapı gelmesin kaynım öyle yaptı ben açmadım kapıyı daha sonra telefon eti ben dedim şimdi ediyorsun Kendi kendime telefonunda açmadım
tarafından
Ya bende kirilirlar die cok korkuorm bisey diyemiorm o yuzden esime diorm hep sen de die. Sana kirilmazlar diorum kirilsalardi uzamaz sen cocuklarisin ama.bana bi kuserlerse kin besleyebilirler. Gelmeyin demiyoruzki gelsinler en azindan 3 gunde bir olsun haberli olsun diorz. Ben lohusayim iki seferde bir bide yemege geliolar ben kendimi zor doyuruorm. İstiormki tam tersi bana bi tas yemekle gelsin kizim desin getirsin dusunsun beni ama tam tersi benden bekliolar
(948 puan) tarafından
Kuzum oyledirler zaten hemen hepsi aynı tas aynı hamam
tarafından
Oglunun tirnagi batmis amannn ici gidio oglum oglum icim parcalanio dio. Ben dogum yapacagim sira korkuorm dedim. Bisey olmaz dedi bana sadece. Ben kendimi cesaretlendiriorm zaten de genede birazda olsun naz etmek istio insan dogum korkusuyla
(948 puan) tarafından
Hahahahahah kız bende doğuma gidecem diyor sen çok nasılsın kız doğumun nazi olurmu Allah için canından can çıkacak
tarafından
Evet ilk dogum bide ne yasicagimi bilmiorm nasi olcak blmiorm korkuorm bisey olmaz bişey olmaz dedi bana :D
0 oy
(302 puan) tarafından
Kendini bilen insan olsa ztn diyosun  bebeğin 34 günlük diye bilmesi lazım düşünmesi lazım eşinin uyarması en güzeli olur ayıp belkide evimde başka bi misafir var terbiyesiz 
tarafından
Ohoo o neki ilk evlendigimiz zamanlarda da bole yapiolardi sonra duzeldi haber veriolardi smdi gene basa döndük. Dusun evde misafirmi var die dusunmeyi birak bunlar yeni evli die bile dusunmuodu cok zor durumlarda birakiolardi bizi cok afedersin
(302 puan) tarafından
Kendi kızlarının evi. Olsa  40 kere ararlar el oğlu var diye ama el kızı na gelince oğlumuzun evi evet oğlunun evi ama oğlunda  Ev oda artik aile oğlundan çok senin artık o ev ama. Diyorumya kendini bilen yapmaz canım bunu
tarafından
Bide ev verdiler ya kendi evleri die aslinda birazda
0 oy
(1,508 puan) tarafından

Birinde yemek yaparken gorumcem aradı dedi ne yapıyorsun dedim böyle böyle işte yemeği söyledim eşim istedi dedim aradan bi saat geçti kapı çaldı bi baktım kaynanamlar dedim hayırdır dediler ki BIZI YEMEGE CAGIRMISSIN ben şok tab8 o son oldu aldılar ağızlarının payını hep berab3r bu arada gorumcem evli :angel:

tarafından
İşte artık garip kocama neler dediyse beni aradı sen nasıl dedi annemi agirlamazsin dedi ben bir ağladım şimdi anneni arıyorum yalan söylemiş falan dedim kavga ettik sona ne halin varsa gör dedi sona kocam dönünce ona herşeyi anlattım ve ben ona zaten gerekeni söylemiştim dedi
tarafından
Yaa aynen dedigim gibi iste dimi. Biz konussakta konusmasakta sucluyuzzz :D
(1,508 puan) tarafından
Ov seninki de benimkiyle yarışırmış geçen hafta geldi Yatılı gelmez evler yakın benim de nasıl agrım var hamilelik malum sen uyu ben surda otururum diyor saat iki de çaya diye geldi 7.30 da eşim gelince gitti ki yemeğe de kalırdı da eşim görmüyor musun gelin kıvranıyor ağrıdan dedi yoksa ohoo gerçi gorumceme bi yemeğe kal demedi bulgur yapsa yerdik demiş  o yuzden hiç açmam genelde telefonunu  :)
tarafından
Ahahah komikler cidden kendi yapsaydı madem oğlunun evi yapsaydı yerdik
(1,508 puan) tarafından
Aaa yapmaz takıntılı kaynanam ne evine misafir kabul eder ne  de gorumcemin evide dahil hicbir yerde mutfağa girmez bide tuz takıntısı var sofra da tuz olunca oturmaz  :D
0 oy
(247 puan) tarafından
Sizde çat kapı gidin o zaman anlarlar :)
tarafından
Hahaha bu soledigin onlarin hosuna gider cunku kaynanamin benim gibi takintilari yok. Ben ev tozlu yada dağınık gorurde biri arkamdan laf eder die cok dikkat ederm ama malesef onun evi cok pis o yuzden de dert etmez. 34 gunluk bebeklede salgin varken onlara gitmek ucurumdan atlamak gibi :D
(247 puan) tarafından
Kendi dikkat etmediği için seni de öyle sanıyor demekki. Benimkilerde bikac kez yaptı deli oluyor insan gerçekten.
tarafından
Zaten korkuorm hastalik getiricekler bebege die. Kendimi gectim bebegime bisey olmasin zaten zor oldu bide hasta filan olursa kafayi yerim Allah korusun hepimizin yavrusunu
0 oy
tarafından
Keşke kapıda beş dk bekletip müsait degiliz deseydin en azından utanırlar bida yapmazlar di. Dusunemedilerse de dusunurlerdi artık
tarafından
Ayyy ole yapsak varya yemin ederim bizi naparlar biliomusun hayatta bisey diyemem ben eşim de kirmak istemez hic kmssyi oda iste haber verseydiniz demis ama hic inanmiorm dedigine yada demistir belkide blmiorm
tarafından
Ayy valla bir olur iki olur da tamam alışkanlık yaparlar da olmaz bigun sizi o şekilde yakalarlar yani
tarafından
Onlara gore insanlar sadece geceleri musait olmaz yani evliler. Aksam geldiklerinde ole bisey olmaz die dusunuolar
0 oy
(5,882 puan) tarafından
Vala bnmde normalde gelmezler ayda bi falan geçen pazr kayın pederim gelmşti eşimde mesaidyedı bnnde saçım açık üstüm başım açık ayy nasl kapı vuryor kıracak gbı gtım tünüğümi eteğimi aldm şahsen rahatsz oldum normalde asla gelmzler hani gelmesnden bşey degl çat kapı gelmeleri insan rahtsz olıyor vala bide ben tekten kayın pederim gelmesini istemıyorum yaa sonuçta tek başıma evdeym rahatsz olıyorum 
tarafından
Cok dogru soluosun iste evde ev haliyle oturuorz acik giyiniorz evimiz daginik olabilir bebegim kucuk. Gecen banada aynisi oldu bide emziriodum kapiya vurdu acmadm bilerek bida vurdu acmadm telefonumu ario. Bebegin agzindan zorla cektm.memeyide gittim ustumu degisp kapiyi actm bebede ciglik cigliga aglio o ara tabi. Elim ayagima karisti
(5,882 puan) tarafından
Vala bnde halsiz olıyorum bazen mutfak salon dağınk bide korkuyorum kayın pederim den gencim sonçta neblm bıde geldngde önumde elini orasına koymuş fermanını düzeltyor tobe tobe yaşlıdır bişey demiyoruz ayıp yaa vala artık gelse bakacm oysa artık duşa grecem eşime dese de duşdaydım dyecem bukadr bide mutfaaga gdyorum mutfaga gelyor salona gdyorum salona gelyor rahatszdr bşey demiyoruz ama uğraşamam valaa ya
tarafından
Tekmi gelio kayınpederin. Kaynanan gelmio mu onla beraber ama esin evde yokken nie tek gelio olmaz ki rahat edemessn
(5,882 puan) tarafından
İlkez geldi normalde asla gelmez pazar dye gelmşti galıba ama eşimde işteydı normlade topluca gelyorlar ilkez geldi de tek başına çok rahatsz oldum yaaa
tarafından
Olmaz ole evet rahatsiz olmakta haklisin
0 oy
tarafından
Bizimkileri tarif etmişsin seninkiler en azından sadece ikisi geliyo benim kaynanan yanında misafirle gelir bi de ya eltimi getirir iki çocukla ya kendi eltisini getirir hepsi de eksik arayan insanlar gelecekleri zaman dip köşe temizlik yaparım illa yoksa dedikodumu yaparlar ama kaynana hiç haber vermeden toplar gelir 
tarafından
Bi de tam yemek vakti gelir insana gündüzden gelse yardım etse neyse yemeğim var mı yok mu pazara markete gidildi sormaz gelir e biz açız e yemek yok hazırla bakalım bunaldım. En son eltimler kalmak istediler eşim hastaydı ben hastaydım çocuğum huysuzdu kabul etmedim kötü gelin oldum şimdi hiç biri gelmiyo evime ama eminim bayramda eltim geri barışır yüzsüzlükle gelirler
tarafından
Ya benim bi arkadasim var mesela gelicem die ararim musait deilim der tamam derim. Yada i bana gelicem der ben musait deilim derim isim var derim oda küsmez. Ben ole iliski istiorm aileylede. Ama bi musait deilim desek varya kotu oluorz nie istemeyelim ya gercekten musait deilizdir bunu nie hemen kotuye yoruolar gelin bizi istemedi gelinin adi cikmis
tarafından
Aynen öyle canım bak bi de istemiyorum dediğim gün eşim korona testine gidicekti kaynım demiş al götür bizimkileri size eşim demiş bak ben korona testine gidiyom şüphe var ona rağmen iki çocukla bişey olmaz deyip gelmiş eltim geldiklerinde uyardım sizi gönderelim şüphe var diye bişey olmaz diyo hâlâ. Neyse test temiz çıktı eşimin ateşi düşmüyo ama. Ben de çok hastayım o halde kalmak istediler kabul etmedim diye küstüler kafam o kadar rahat ki bir buçuk aydır falan gelip gitmiyorlar oh mis. Ben anneme derim müsait değilim yarın gelin diye tamam kızım der ben atarım annem yarın gel hastayım der mesela o şekilde olsun isterim senin dediğin gibi ama yok bunlar hep müsait olalım hizmet edelim istiyolar
tarafından
Tum bunlari dusunmenin stresi yoruo valla ya olemi dusunur bolemi der kizarmi kusermi ohoo
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(450 puan) tarafından
Ayyy dun aynisn basima geldi  postu okursan anlarsin canim kdni kizlarina gelince ses ckarmazla bizde  o gun disardaydik  drek kaynimla kayananm gelmsler bide gezginciler diyorlar bide gezmemize laf edyorular bide miltti getriyrolar gecenin 12 de otruyorlar dusuncede yok bu kizin bebegi var diye rajatsiz oldgumu yuzumden belliydi esimde sinirlendi bna gelmesinlermi diyim dedi napim dedi   bosver dedi esimle dun aramz bozuldu  lanetler yzuunden 
tarafından
Heh eşimde aynisini dio. Ne diyim dio bende sinirleniorm ama gelmeyin mi diyim dio. Napiyim dio. Bosver dio vs vs vs herkesin durum ayni heralde standart anladigim o
(450 puan) tarafından
Valal bnde acayip suratimi asiyorm gelmeleri gecti hersye laf sokmasndan biktim
tarafından
Genel olarak gelinlere **** oluolar heralde hepsi :D suan oturuolar icerde ogluyla sohbet ediolar ben balkonda burayla konusuorm :D
(450 puan) tarafından
Kiz esimle bn cok kotu aramz oldu tartstik   baya ya akilsizlae aynene
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ay bizimkilerde böyleydi ıyyy bak aklima geldi cahil insanlar ya 
tarafından
Dur bakalim bugun esim haber verseydiniz dedi bundan sonraki maclara bakicaz artik :D
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Biz aynı binada oturuyoruz. Görümcemde burda kayinvalidemlerde burda. Kimse çat kapı gelemez. Gelmeden önce msj atarlar müsait misiniz diye. Gündüz eşim yokken kayinvalidem kendi bile gelecek olursa msj atar yada arar. Sonuçta insanlık hali yarı çıplak duruyorm evde. Olmasi gereken de bu. Yoksa katlanamazdım heralde sürekli kavga çıkardı.  
(3,097 puan) tarafından
Onların yerinde olsam yerin dibine girerdim resmen. Eşin gereken cevabı vermiş nasılsa. Oğlunun evi ama oğlu tek başına yaşamıyor o evde.
tarafından
El kizi olunca iste acik ario insan bisey desem diemi yapiolar anlamadm ki :D
(3,097 puan) tarafından
Ben yapım gereği derdim doğrusu. Allah sana sabır versin ama eşinle konuş bence anca o çözebilir bu durumu. Gerekirse açmayın onlar gelince kapıyı. Beklesinler kapıda müsait olunca açın. Habersiz gelmenin bedeli olsun.
tarafından
Yok kiz gecen acmadim bebegi emziriodum bida basti bida acmadim biliosun bebegin agzindan memeyi çıkartmakta zor bide kucuk. Gene acmayinca bu sefer aradi. Zorla cikardim memeden o aglio ben ustumu degistirdim ole actm. Acmasak heryerden zorluo yani
(3,097 puan) tarafından
Ayy en sinir olduğum şey. Aradığında de canım yarım saat sonra gelin çocuk bırakmıyor memeyi diye. Bir olur iki olur kapıda kaldıkça anlarlar belki. Terslemeden söylemiş olursun alışır onlarda bu duruma.
0 oy
(302 puan) tarafından
Düşüncesiz insanlar ya bende cok yaşadım yaşıyorum da cat capı yemekli bide sıkıldım ama napayım gündüz oturmak isteseler bile kardeşini arıyorlar gündüz oturmaya gelecez diye sanki o yemek hazırlıcak sanki o evde napayım artık önceki kadar tınlamıuorumda hazırlık bile yapmıyıyorum nasıl olsa biz bizeyiz diyip geciyom aynı evde yasıyoz mübarek
(302 puan) tarafından
Düşünmezler canım onlar kocan düşünüyor kıymetini biliyrsa o bile yetr bnm o bile yok
tarafından
Allah razi olsun ondan o destek olmasa zor olurdu. Nie benim o bile yok dedin nolduki
(302 puan) tarafından
Benm eşim neden böle şöle dedgim an bana kızar ne olursa olsun kendi ailesi ön planda yegenleri de dahil ben ve cocugum ikinci plandayız biz
tarafından
Oyle olmasa bile oyle hissettirio erkekler ailem kirilmasin annem babam kirilmasin kusmesin onlar yasli vs derken esini kirio
(302 puan) tarafından
Benm bi annesi babası olsa iyi bişey kardeşleri enişteleri yegenleri
0 oy
(2,874 puan) tarafından
Sanırım bu herkeste var benim kaynanam da yapıyor Cat kapı sinir oluyorum telefon yok sanki elinde inssn müsait olur olmaz banyoda olur düşünen yok
tarafından
Evet bide aksam olmus esim evde oda yorgun gelio uzanio yatmak istio oda rahatsiz oluo bazende diyemio iste
(2,874 puan) tarafından
Anlıyorum canım seni işin zor

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,940 göst.
24 Ocak 2022 Aile kategorisinde 2323 (2,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,802 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 759 göst.
12 Kasım 2024 Aile kategorisinde Kimsesiz34 (9 puan) tarafından soruldu