Kızlar herhangi bi fobiniz korkunuz var mı ?
Benim dar alan korkum var yorgani bile boğazıma kadar çekemem boğulurum diye dar alanda kalamam fenalaşırım nefes alamam
Örümcek 'den çok korkarım kesinlikle gördüğüm örümceği Allah affetsin öldürmeyince rahat edemem.
Yükseklik korkum var çok fena pencereden aşağı bakamam.
Kız benim de en çok korkuttuğum şey örümcek Allah'ım rüyalarıma bile girer başka hiç bir şeyden korkmam ama örümcekten aklım çıkar
Böcek görmek beni huylandırır kaşınmaya başlarımbide çok komik gelebilir ama horozdan çok korkarım küçükken gagalamıştı hain beni
4 sene önce izmir de çalıştığım iş yerinin fabrika gezisi vardı farklı şehirde ailem mersinde olduğu için ben teyzemde kaliyordm teyzem kızım gitme dediği halde gittim gitmeye mecburdum ama .
Kapali alan fobim vaaar asansor asla kullanamiyorum. Evde bir odada kapı kapalıyken en fazla 2 3 dk durabiliyorum bi evi turlayıp geliyorum. hayvanlara karsi fobim vaaarr karincadan bile korkuyorum ve bu korkumu hic sevmiyorum. Herkes dalga geciyo o senden küçük bi sey yapmaz diye ama napiim elimde degil.
Benim yükseklik korkum ve ben de el yıkama hastalığı var canım ellerim eskıcek diye korkuyorum
Ben o kadar çok şeyden korkuyorum ki say say bitmez
1,495,794 soru
24,435,827 cevap
352,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın