0 oy
834 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
merhaba guzel anneler. ben yeni anne oldum. yas 24.. benim kocam asger dovlete calisiyo. simdi dagda calisiyor. ayda bir kes 3 gunluk eve geliyor. ben bir yildir evliyim annemgille kaliyorum evlendiyimden beri.  kaynanamgil koyde yasar. bense sehirde annemgille.  kizlar  ben ayri eve cikmak istiyorum. kizimla beraber yasamak istiyorum. kocamin isi  ne zaman sehire gelir bilmiyorum o zaman kadar annemgille.kalmak istemiyorum. evde iki abim annem var..  evde ses oluyor bebek uyamiyor bazen..    kendi kizimla kendime aid yuvam olsun istiyorum.    ama annem  izin vermiyo buna.. kocam  gelene kadar  onlarla kalmam  gerekdiyini soyliyor.   ben nasil ona anlata bilirim.kalbini kirmadan..ya sizce  onlarlami kalmaliyim. ne yapmaliyim.  sert.sekilde yorum yapmayin. sayqi icerisinde yapin. bebeyim 3 aylik  bu arada. ona baka bilirim yalniz.. evde bir ben bir  bebeyim olsa ona vakit ayirirm coklu.. 

9 Cevaplar

+1 oy
(7,484 puan) tarafından

Cok zorlanırsin canim yaa. Hani evlenir evlenmez evin olaaydi ayri gecici annenlerde kalsan okeydi ama simdi bianda tek basina ayri ev kucuk cocuk zor. Cok haklisin evladinla rahat yasamak istiyorsun ama eger esinin gelmesine az kaldi ise sabret derim

(50 puan) tarafından
evet.  analatamiyorum.. bu yuzden kocamla ben tartisiyorum.. ona derdimi anlatmak istiyorum.. sen  yalniz yapamazsin..  otur annengille kal istemiyorsan bizim koye git annemgilin yanina.. ben diyorumki  senle evlendim annemgile kalacakdimsa ne zamana  kadsr surecek bu.. senin isin daglarda  keciyor.. be ne zamana kadar oyle yapim.   anlatamiyorum.      o kadar yorqunumki. evde her laflari dokunuyo bana..           kocaminda   beni onemsemesi hosuma gitmiyor. oysa  kocamin kiz kardesi esinden ayri  cocuklariyla kirada yalniz kaliyor.. kocam babamla annemle kotu olmasin diye. beni  bu evde yasatiyor.
(7,484 puan) tarafından
Valla kocani birşekilde ikna edecen canim. Annengile kalirsa zor. Gerekirse herkeai karsiniza alacaksiniz. Evinizi ayiravaksiniz.
(50 puan) tarafından
ikna edemiyorum. malesef.. tartisdik ben gitdim kardesiyle kaldim geldi.  ama sora yine ben annemgile dondum..  anlamiyo. gel konusalim diyor..  aliyorum karsisinda  sabret diyor.. ede ede bir yil oldu zaten.    anlamiyor.. bir turlu.   kocamin anlamasi iste  o bana cok  kiriyo.   bana guvenmiyor sanki.
(7,484 puan) tarafından
Inan  cok uzuldum suan senij icin. InsaAllah esin aklini basina alir. Bence güvenmemek degil canimda iste. Kafa yapıları farkli demek. RABBIM yar ve yardincin olsun. Bol dua et Rabbime yalvar sana tek yardim edecek  O dur.
(50 puan) tarafından
anneme duskun biriyim.. annemsiz nefes alamam  kocamda bunu biliyor. o yuzden kalamazsin diyor. ama bende kendo duzenim olsun istiyorum. bu el aleme gore  her seye katlaniyoruz. amin her kesin yardimcisi olsun.
-Reklam-
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Zorlanirsin canim
(50 puan) tarafından
nedenki?
0 oy
tarafından
Annene çok yakın ev bak istersen zorlanırsan gidip gelmen kolay olur 
0 oy
tarafından
Ya bu devirde kucuk bebekle yanliz evde olmak zor gece korkarim ben simdiki devir kotu biri gozune kestirir bisey olur allah korusun 
(50 puan) tarafından
ben azerbaycanda yasiyorum Naxcivan seherinde.burda bir az o zor olur..     gece yalniz gelsen bile   korkusundan cogu erkek yakina bile gelemez.
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Şahsi fikrim bende olsam ayrılırdım. Yani nereye kadar gidilirki böyle 

Evini yuvanı kurup alışman lazım 
Bir yerden başlamalisin
(50 puan) tarafından
evet.  bende kendi yuvam olsun istiyorum. ben anneyim kizim su an bile annemde durmuyo. burdada kendim bakiyor kizima. agladiginda bir tek bende susuyor.    hayatda kendi ayaklarimin uzerinde durmam gerek diye disunuyorum.. ama gel bunu bizimkilere anlat. hemen alinoyrlar.
0 oy
(6,029 puan) tarafından
Annene çok yakın bi yerde ev tut cnm braz zorlanrsn rabbim yardmcn olsun ya
0 oy
(610 puan) tarafından
Biz nasıl yaşıyoz canım korkulacak bişey yok ailem 12 saat uzak bana çoğu zaman evde tek kalıyorum sıkıntı olmuyor 
(50 puan) tarafından
benim kocam hic gelmiyor oysa ayda bir kes  3 gunluk falan.     yalniz yasamaya alismam gerek. kucuz kiz cocugum var ona iyi bir anne ola bilmek icin iyi bir kadin olmam gerek.
(610 puan) tarafından
Evde 2 ay yanlız kaldım eşim sürekli göreve gidiyor sıkıntı yok canım :)
(50 puan) tarafından
cann.. insallah bende basaririm yalniz kalmayi. bebeyimle.mutlu olmayi. ona iyi bakarim insAllah.
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Yorumları okudum, seni çok iyi anlıyorum canım. Benim annemgilde de çok tartışma olurdu. Oğlum küçükken bazen bırakırdım anneme ama çok etkilenir çok ağlardı kavgalarından. Benim ailem de tutucudur, sen en iyisi onlara yakın ev tut, kardeşlerinden biri gelip yanında kalsın. Seninle yaşasın. O zaman sorun olmaz gibime geliyor. 
(50 puan) tarafından
evet oyle anlastik.  ama annemgil kiraya neden para veresin o parani  sakla.     falan filan bir suru sey soyluyorlar.  bende istiyorum. kendi evim kendi duzenim olsun.. aylik paramla evimi kecireyim. burda  alinmiyo.   kendi duzenim kurallarim olsun.   tekliyide seven bir kadinimm. cokda alinqan biriyim oysa.     abilerime soyluyorum.. tamam diyorlar  bos ver sra diyorlar parani kiraya verme  sakla. o parayla neler yaparsin burda  harcamiyorsun..  iyi bu falan filan iste
(1,115 puan) tarafından
Ya aslında kavga gürültü olmasa, orada rahat olsanız çok iyi bir şey. Yalnız olmak kötü ama zaten yakınlarda ev tutacaksın. Canın istediğinde bir yemeğe çaya gidersin. Onlar da gelir.
(50 puan) tarafından
orasi sorun iste. biz gelmeriz.  bizi sil git.  kapini acmariz falan diyorlar. bizimle kalmak istemiyorsun diye aliniyorlar. bebeyi uyutiyorumm bir kapi aciliyor ses kuy bebek kalkiyo ya. abim annemle tartisyo ses kuy bebek korkiyo agliyo.
(1,115 puan) tarafından
Kıyamam Allah yardımcın olsun canım. Ben de bir dönem benzer sorunlar yaşadığım için anlıyorum seni. Tek çare eşinin gelmesi o halde
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Bebişten önce ayrı evde olsaldıh daha iyi olurdi. Çünkü annen evdekileri bırakıp sana gelmezyine sen gel der. Ve kücük beseğin var şimdi ev tutlan eşya bakman bunları sermen gerekecek. Maddi anlamda da hazır olman lazım. Bana göre 3 aylık bebekle yalnız kalmak çok zor. Çünkü icasında dıyarı çıkman ev ihtiyaçlarını alman gerekecek.annen ayrı evde kalmana sıcak bakmılorsa sana destek olmaz bu konuda. Bunun yedine onlarla birlikte bulunduğun odaya yönelik çamışmalar yap. Bende ikizlerim olduğu için annemin yanındayım daha uzun kalacak olsaydım kaldığım odayı kendime göre eşya almayı düşünüyordum. Sende kendi göre eşya al ses konusu farklı yan daireden biride yapabilirdi vela cadde evleride çok seslizoluyr. Zor ancak idare etmeye çalıymah daha iyi. Bebeğin sağlığını bakımını hiç yazmadım bile 
(50 puan) tarafından
bizim kaldigimiz sehirde kiralik dairerler esyali oluyor zaten..  maddi acidan hazirim bende.. onlar hazir diyil

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 251 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Akifinannesii (1,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 559 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 379 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep7070 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,084 puan) tarafından soruldu

410,482 soru

12,346,795 cevap

40,192 kullanıcı

Kategoriler

...