0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kızlar kayınbabam kaynanam bebegimi cok seviyolar ilgileniyolar birlik yasiyoruz ama karisiyolar çok yok süt verdinmi uykusu varmı kayınbabam daha çok soruyor bunları bana arada diyo sen bakmasini bilmiyosun bende sinirleniyorum bazen yetersiz hissediyorum sizinkiler nasıl

7 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
Ben karışmasına hayatta izin vermiyorum cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde karistirmiyorum cnm kaynanamin ne kadar zoruna gitsede. Madem torunu cok seviyolar bi dene de onlar yapsinlar :))))
0 oy
(266 puan) tarafından
Canm bizimkiler de ayni hepsi ayni ben alin siz bakin madem iyi biliyonz diyom susuyolar
0 oy
(657 puan) tarafından
Ayni b o k bendede var merak etme :D
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Sut vermezsen napcak o mu emzircekmis tovbe yarappiCok biliyosa kendi alip baksin
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Çok ayıp bişey ya sen bakmasını blmiosn demek ne demek.. 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Amaan boşver kız benim kayınpederde çok iyi biridir ama ilk başta bebek ağlayınca senin sütün yaramıyo derdi :D kayınvaldem kapadı onun ağzını tabi, şimdi tutturmuş oğlum emzik tutmuyo diye bal sür şeker sür bilmem ne yok yasak 1 yaşa kadar diyorum aman herşey yasak sana göre diyo biz nasıl büyüttük diyo kaynanamda çıkıyo ordan ibraaam karışma şu kıza sen mi büyüttün sanki ben büyüttüm diyo ahahah komediler gırgıra vur boşver 
(2,576 puan) tarafından
İbraaamm ;D
(25,196 puan) tarafından
Aynen ibraaam :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 637 göst.
0 oy
5 cevap 395 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 612 göst.
0 oy
28 cevap 2,588 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,590 soru

12,390,426 cevap

43,755 kullanıcı

Kategoriler

...