0 oy
535 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (44 puan) tarafından
kizlar dun gece 3de uyudum bebegimde kucuk tabi erkenci sabah 8 dedinmi ayaktayim bugun basim agridi ufaktan ogleden sonra bogazim agridi simdi yavastan oksurmeye basladim cook yorgunum cok halsizim kemiklerim bile agriyor 2 kucuk cocugum var ve annemlere cocuklari birakip carsiya cikmistim bugum annem babamda rusk grubu dua edin covid olmasin kuzenim hemsire buyuk ihtimalle covid dedi

10 Cevaplar

0 oy
(25,192 puan) tarafından
Bugün çıktıysan hemen belirti vermez varsa da önceden olmuştur o
-Reklam-
0 oy
(52,062 puan) tarafından
inşallah yoktur canim
0 oy
tarafından
2 gün önce bende senin dediklerini yaşadım girdim yatağa bir güzel teelettim üstelik benim ateşim de vardı sonra o terim soğumadan banyo yaptım sabaha kadar bir şeyim kalmadı sende dene
(44 puan) tarafından
bende yataga girdim sabah bir guzel yikanirim insallah birsey cikmaz canm ama bogazim cok agriyor gittikcede daha fazla agriyor
0 oy
tarafından
Soğuk da almış olabilirsin kovid belirtisi hemen vermezki Allah korusun sende bol.su iç dinlen ılık şeyler iç bitki çayı iç salma kendine bak ben boğazın agrimasina bile izin vermiyorum bebeklerim icin
(44 puan) tarafından
insallah oyledir canm evde cok serin aslinda insallah oyledir
tarafından
Öyledir sen dinlen kendine bak kendini salma sakın
(44 puan) tarafından
tamam canm cok sagol
0 oy
(18,165 puan) tarafından
inşAllah yoktur ama bugün çıktıysan hemen akşama çıkmaz ki belirtiler canım daha öncesinde mi kaptın acaba Rabbim yardımcın olsun
(44 puan) tarafından
esim markette calisiyor canm onceden kapmis olabilirim bugun cocuklari biraktim derken yani bende varsa onlara da gecmis olabilir diye dedim insallah degildir
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Tatlım hemen olmazsın ki ceryanda falan kalmış olabilirsin. 
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Boğaz ağrısı salgın bu sıralar ben de yeni atlattım griple başladı boğazım acıdı ağrıdi öksürük vardı sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi çok şükür geçti
(44 puan) tarafından
ya cok gecmis olsun insallah darisi bana
0 oy
(834 puan) tarafından
Öyle bi durum varsa hastane ye git test yptr,geçmiş olsun bu arada 
0 oy
tarafından

Rabbim şifa versin inşallah inşallah öyle bir şey yoktur

0 oy
tarafından
İnşaallah yoktur canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 237 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ebrusmsk (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 560 göst.
23 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,243 puan) tarafından soruldu

412,494 soru

12,418,866 cevap

45,132 kullanıcı

Kategoriler

...