Kizlar esim memur. Ailelerimize 3 5 saatlik mesafede gorev yapiyoruz. Evimiz berbat ama simdilik ailemize en yakin yer oldugu icin katlaniyorum ben. Esim surekli tayin cikarmaya baska yerlere çalışıyor ama sorun su ki gidebilcegimiz yerler burdan daha uzak mesafe. Ben israrla gelmem burda kalcam aileme daha fazla uzak olmak istemiyorum desem de dinlemiyor. Kaynanamlarda zaten aklina girmeye calisiyor memlekete gelin diye. Valla huzurum kalmadi ya nefret ediyorum...
Canım benim malesef memurlarda o sıkıntı var. Peki kaç yıl kalıyorsunuz gittiğiniz yerde ben uzun süreli kalınıyor diye biliyorum
ah ah şu tayinler yokmu. bizde 1yil daha uzatio batiya tayin olacaz ailelere13 saatlik uzaktayiz esim tutturmus kendi ailesinin oldugi sehri isteyecm diyor bnde o zamn bnim ailemin oldugu yeri iste diom yok dio. bnde orada olmasin bnim ailemn orada olmasin yoksa yuvamiz dagilir bn kaynanamdan oek hoslanmiyom surekli gelir gider rahat edemem. ne kadar uzak o kadar kafa rahat. bizde bu yuzden tartisiyoruz hakkimizsda hayirlisi olsun ins
Ben de aileme 3 saatlik mesafedeyim buradan sonra doğu geliyor ama napalım sonuçta tayinci olacağımızı bilerek evlendim babamda polis sürekli tasınmalarla geçti tayinci biriyle evlenmem diyordum ama nasip annemin kaderine çekmiş sürekli gurbet olacak maalesef
Allah yardımcın olsun....
1,492,119 soru
24,381,214 cevap
348,746 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın