Arkadaşlar biz eşimle aynı memleketliyiz ama şuan esimim işi gereği 15 saat uzakta oturuyoruz .burda kmsemiz yok.kaynanam doğuma gelecekti baştan beri geliyim diyordu son aya kadar.son aya grdik gorumcenler kurbanı keselim öyle birlikte gderiz demişler.bnde annemi aradım onlar geç gelecekmis sen veya anlamlarda biri gelebilir mi diye.cok kardeşiz buarada ama dükkanı olan var,bebeği oalm var,kocası yatağa bağlı olan var,durumu olmayan var içinde bı tanesi sadece gelebilecek durumda hem maddi hem manevi yönden.annemde ben gderim demis ama babam KOAH hastası bakılmaya ihtiyaç var.yengemle birlik otiruyorlar ama yengem 6 senedir bı çorba pişirip koymadı önümüze öyle umursuz bı kadın.insanlr sanki bni dusunuyo gbi doğuma 10 gün kaldı hala neden kmse yok diyo .haklılar ama artık aşırı bunaliyrm kocam hariç herkes nereye gdiyosn,eşin izin neden almiyo yalnız birkaiyo seni,bişey olsa kmse yok yanında deyip duruyo çok üzülüyorum
bnde farkındayım birinin olması gerektiğini annem hergun ariyo ağrın felan varmı diye erken gelse babam için erken dönmüş olacak valla sasrdim kaldım insanların sorularından bıktım