Haftada 1 gün annemgilin evine giderim sabah işe giderken eşim bırakır. Gece de akşam orda kalırız gece 11 gibi geliriz. Bazen haftada 1 gün olur bazen 5 günde bir gidilir. Duruma göre yani.. Kayınvalidemgil ile altlı ğstlü oturuyoruz ve her gittiğimde haberide olur şahsen. Bir şey söylemez de. Ha zaten söylemeye çalışsa yada ben bunu hissetsem onlara karşı ilgimi bitiririm bu uda çok iyi bilirler aileme karşı aşırı düşkünümdür çünkü.. 1 kere bi kayınvalidem eşime virüsün ilk çıktığı zamanlar hamileyken annemlere gittiğimde eşime demiş telefonda. Hamileyken gezmesin virüs var bulaşır diye. Eşimde o an telefonda kızmış. Annesinden başka biryere mi gidiyor da onlar evden dışarı bile çıkmıyor asıl siz dışarıya çıkıyorsunuz sizden bulaşır o zaman diye,başkasının evine gittiği yere birdaha karışma anne demiş.. Çok da iyi demiş diyorum hakkı yok çünkü benim gideceğim yere karışmaya. Zaten eşimde bilir aileme karşı düşkünlüğümü şaf etmeye kalksalar araya mesafe koyacağımı bilir o yüzden de kimsenin laf etmesine müsade vermez.. Beni onlar doğurdu büyüttü bu yaşıma kadar,evlendim diye ailemi bie kenara atacak değilim heekes haddini bilmeli