0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Eşim diyor ki doktor olaydım ultrason da hergun çocuğumu izleyeydim diyor televizyon da dizi de gördü imrendi biz çok özledik artık sabirsizlaniyoruz acaba kime benziyor uykusu nasıl olacak göbek başında tekme bekliyoruz tekme atmasa üzülüyoruz benim kız babaci babası konuşup opunce tekme atıyor 80 günümüz kaldı çok özledik ve sabırsızlık var 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,252 puan) tarafından
Aynen canim bizde oyleyiz artik bizde sabir tasti cunku 39+4duz hala bir tepki yok ara sira sancilar var ama bebisin hic gelesi hali yok gibi duruyo
(337 puan) tarafından
İnşallah bir kaç güne dogurursun sağ salim kolay bir şekilde canım Allah im kolay doğum nasip etsin
-Reklam-
+1 oy
(7,126 puan) tarafından
Bizimde son 90 günümüz bizde çok ozluyoruzz çok mrk ediyoruz  sagliklica  doğarlar insalh
(337 puan) tarafından
İnşallah ya bir kucagimiza alsaydık minnak minnak eller ayaklar değil mi
(7,126 puan) tarafından
Aynen öyle ilk olunca insan dahada çok mrk ediyor heyecanlanıyor
+1 oy
(5,055 puan) tarafından

Bizim daha 110 günümüz var. Çok heycanlanıyoruz onu düşününce. Meraktan çatlıyoruz resmen :)

(337 puan) tarafından
Allah herkese nasip etsin inşallah
(5,055 puan) tarafından
Amin canım sağlıkla kucagimiza alalım bebişlerimizi
+1 oy
(2,178 puan) tarafından
ben benn :) elimden gelse her hafta gidecem doktora ama doktor gelme diyo artik :/ bizde ultrason cekilirken videoya aliyoruz ordan seyrediyoruz :)
+1 oy
tarafından
Valla canım şahsen ben oğlu askere gitmiş anne gibi şafak sayıyorum resmen hiç görmeden özlüyorum ya insan görmediği birini özler mi özlüyor demek ki :)))) sağlıkla kucağımiza alalım inşaallah. Ne kadarliksin sen kuzum 
(337 puan) tarafından
Benim seksen günüm kaldı askerde sayarlar hani seksen Osmaniye
tarafından
Senin çok var daha benim heyecan dorukta 19 gün kaldı:)))
0 oy
tarafından
Bizdede oyle valla ilk cocugum bu 75 gunumuz kaldi bi an once gelsede kucagima alsam diyorum 
(337 puan) tarafından
Benim de ilk çocuğum canım öyle sevesim var ki anlatamam ya heyecan sabır hepsi endişe

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 897 göst.
0 oy
36 cevap 725 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif5434 (1,582 puan) tarafından soruldu
+4 oy
30 cevap 533 göst.
+1 oy
20 cevap 460 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu

410,472 soru