0 oy
809 göst.
Diğer kategorisinde (10,875 puan) tarafından
Nasılsınız hanımlar ben halen eltimdeyim ve günlerim çok yorucu ve bı o kadar da eğlenceli keyifli geçiyo Dila kızımızı  annesinin ağrıları olduğu için ben sağlikocahina götürdüm topuk kanı boy kilo takibine başladık ve her anının resmini çektim annesinde görsün anı kalsın diye sizler neler yapiyksunuz 

( bu arada yorumlarınızı eltime okuyacağım )

22 Cevaplar

0 oy
(7,929 puan) tarafından
Eltin şanslıymış , hızır gibi en ihtiyacı olduğu anda yanındasın , aferim canım .Ben yanlızdım sadece eşim vardı oğlumu ağlaya ağlaya büyüttüm şimdi 1 yaşında :( 
(10,875 puan) tarafından
Valla canım ben 3 hamilelik geçirdim büyük eltim bir tabak yemek getirmedi bana ben büyük eltindrn hj fayda görmediğim için küçük eltilerime kardeşim gibı davranıyorum. Sana helal olsun her kadının harcı değildir çocuklarını yardımsız büyütmek
(7,929 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım sağlıkla rabbim büyütmeyi nasip etsin. Maşallah ne güzel birbirinize destek oluyorsunuz rabbim muhabbetinizi artırsın ama benim de eltim olsana :) doğum yaptım kimse bi tabak yemek vermedi bana ektin çok şanslı kıymetini bilsin :)

(10,875 puan) tarafından
Bende çok çektim annemin bı lafı var derki
İnsanın içi dükkan degilki herkese acabilsin
3 hamilelik geçirdim kimseden bı tabak yemek görmedim
 Zor hamilelikler geçirdim derlerdi ki Semra sende hep hastasın inanmazlardi ağrilarima

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 303 göst.
0 oy
9 cevap 583 göst.
10 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,081 göst.

413,413 soru

12,446,347 cevap

46,159 kullanıcı

Kategoriler