0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Ya gerçek mısınız diye dönüp sizi sorgulamak istiyorum. Acaba normal hayatlarınızda da böyle mısınız? Ben eşimin durumu yok o yüzden ona katlanamıyorum ayrılicam demedim. 

Dedim ki istese evimizi taşıt parası var sadece bizi umursamıyor önemsemiyor tavukları var çarşıya gidersek onlara bakamiycak kendi takıntısı istediği şey yüzünden 4 senedir ben aynı evde yaşamaya mahkum eğiliyorum beni umursamıyor hergun ağlıyorum görüyor önemsemiyor diyorum. Bir ev yüzünden ayrilinmaz diyorsunuz. Gerçekten burdaki sorun ev mi sizce??? 

Yoksa eşimin beni onemsememesi  mi? 

Burdaki sorun eşimin parasının olmaması mi??? 

Demissiniz ki adam işten ciksa demekki gidiceksin katlanmiycaksin sırf yorum yapmak için yorum yapmışsınız ve gerçekten buna da artı verenler olmuş acıdım yani. 

Adamın parası var işi var zevki var içki içer baliga gider arkadaşlarıyla vakit geçirir gezer tozar herşeyi yapar bense küçücük bir evde bir salon bir mutfak bir yatak odasından oluşan bir evdeyim yer ev bahçenin içinde hamileyim ve 1 yaşında çocuğum var emekliyor yerlerde sürünüyor hergun evi günde 5 kere temizlemek zorundayım ne kadar kapı kapalı da olsa dışardan pislik geliyor evin içine. Oğlum onları tutup ağzına katıyor. O sorumsuz davraniyor ben davranmıyorum. Ama 21 yaşındayım ölene kadar onun zevki için bu evde mi oturucam hep hayatımı temizlik mi yaparak geciricem. Sabret daha iyisi olur demissiniz. Olur şuan da da olur 3000 bin maaş alıyor babasının muz serası var ortak bakıyorlar o muz deresinin yıllık geliri en aşağı 70 80 bin ikramiye falan da alıyor. Istese çıkar ama istemiyor. Önemsemiyor.. böyle bu şekilde anlatırken hala ***** ***** yorum yapacak olan cahiller yapmasınlar. Neymiş adam işten çikca terk edermisim neymiş sabirsizmisim neymiş vs vs vs. Nlraml hayata dönün lütfen. 
notu ile kapatıldı: Tarrismaya acik post

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 527 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 663 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yamacinannesi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 606 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 572 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Secoo (56 puan) tarafından soruldu

386,090 soru

11,542,732 cevap

35,219 kullanıcı

...