0 oy
1,212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (237 puan) tarafından
O an bütün hayatım gelmişim gecmisim gözümün önünden geçti ölmek istedim resmen ama Allah'ıma siginmaktan asla vazgecmedim yüce rabbim duydu sesimi 

31 Cevaplar

0 oy
(7,126 puan) tarafından
Eşimin boğazımı sktigi  an o an bi göz göze geldik gerçekten o günkü kadar canımm birşey daha acıttı 2. Bu oldu
-Reklam-
0 oy
(1,510 puan) tarafından

Abimin ameliyathane kapısından sağ sağlim çıkmasını beklerken içeri dayimi çağırmaları dayımın dışarı çıkınca yere yığılması gerisi yok zaten bende  :(

0 oy
(240 puan) tarafından
30 haftalik hamileyken bebegin kalbi durmus basin sagolsun demisti doktor dunya basima yikilmisti sonra ogrendik ki doktor şizofren mis görevliler gelince anladık o an bir ben biliyorum o duyguyu bir Allah biliyor o anı unutamıyorum suanda 36+5 haftaligim ve gözümün önene geldikçe oturup ağlıyorum hep 
0 oy
(2,242 puan) tarafından
benim kotu bir anim yok benim cok kotu cok anim var. annemin ne oldugu belli olmayan bir hastaligi vardi belli zamanlarda bayilir ve nefesi kesilirdi o an geldiginde babam ya da biri yanimizda olmaliydi ki dilini cekip bogazina kacmasina engel olmaliydi her seferinde ölümünü izledik annemin her seferinde doktorlarin bir caresi yok bir sebebi de yok ne kadar dayanabilir bilmiyoruz demelerine de biz ölüyorduk. 12 yil yasadik bu durumu hala her gun ararim annemi o da bilir acar iyiyim kizim der atlatamiyorum . 
(237 puan) tarafından
Benim annem de öyle olurdu canım ya babam hep gözlerini zar zor kapatip dilini çıkarırdı bizde babama saldirirdik annemi dovuyo sanirdik çocuktuk tabi
(2,242 puan) tarafından
gecmis olsun canim senin annene teshis koyuldu mu . hic unutulmuyo o anlar cidden
(237 puan) tarafından
Nöbet geçiriyordu şuan iyi çok şükür
0 oy
(2,873 puan) tarafından
Aynen benimde senin gibi oldu hatta eşime dedim annene şaka yapalim olmazmisz diye neyse gittik doktorun yanına eşimin sonuçları gösterdik sizin hiç çocuğunuz olmaz dedi ben o an şok oldum ağlaya ağlaya eve gittim 
0 oy
tarafından
Kürtaj olduğum an. Ve dahası var 
0 oy
(10,079 puan) tarafından
İlki kardeşimin ameliyatı ikincis arkadaşımin kardesim dediğim kişiyi kaybetmem 3 üncüsüde oğlumun gözümün önünde fenalaşarak kuveze alınması 
0 oy
(10,079 puan) tarafından
Banada çocuk sahibi olamazsin dedi ama Allah büyük dedim fazla üzülmedim eşimde elimi tutup sen bana ben sana yeteriz demişti  1 ay geçti kızıma halime kaldım :) bin şükür
0 oy
(418 puan) tarafından
İkizlerimden birini kaybettiğim gün. Her gün ama her gün o tarihten 3 gün önceye dönsem keşke diye geçiriyorum içimden. Ömrümün sonuna kadar böyle olacak sanırım..
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Trafik kazası geçirdiğim An hayatımda asla unutamayacagim anım bu 
0 oy
tarafından
Babamı kaybettiğim gündü benim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 451 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 229 göst.