0 oy
1,293 göst.
Aile kategorisinde (105 puan) tarafından
Eşim dugune gidecek 4 gun falan evde olmuycak bende anneme gtcem bana dediki kardeşinle bebegn ayni yatakta yatsin ayak ucunda yatsin bebek dedi 6 yaşinda kardeşim bebegm 3 aylk anne ben kendim bile cesaret edemiyorum yanmda yatirmaya orda nasil yatraym dedim baza yatak tek kisilik 

Siz olsaniz yatirirmisiniz

34 Cevaplar

0 oy
(196 puan) tarafından
Yere yorgan ser uzerinde yatsin nolcak sanki illa yatakda yatmasina gerek yokki.
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 yaşında ki cocuk döner üstüne felan maazallah. Bebegin den olma canım. Ben bile yanıma yatırmıyordum. 8 aylık olduk yeni yeni yanımda yatıyor o da ben deli deli uyumam. Ih dese uyanırım. 
0 oy
(51,083 puan) tarafından
gitmem kendi evimde bazamda yatarim bebeğimle
0 oy
(80 puan) tarafından
Anne olarak sen daha iyi bilirsin tabi ama bence de yere iki kat döşek ser en azından için rahat olur. Benim oğlum doğduğundan beri benimle birlikte yatıyor geceler çok sık uyanıyor ama benim uykum.hafif o yüzden korkmuyorum. 6 yaşında çocuk ne kadar kollayabilir ki bebeği gece hiç mi sağa sola dönmez ayağı çarpar Allah korusun 
(7,792 puan) tarafından
Kiz niye hortlattin postu bnde xevap yazmışım :D
(80 puan) tarafından
Canım tarihe hiç bakmadım ya ilk sayfada önüme cikinca direk cevap yazdım :D
0 oy
tarafından
Tabikide hayır oyle şey mi olur 
0 oy
tarafından
Asla yaptırmam ay daha 3 aylık 
0 oy
(267 puan) tarafından
Bence annenin akli dengesi yerinde değil veya sizi hiç istemiyor
0 oy
(157 puan) tarafından
Saçmalık gece çocuğu itti düşürdü nolcak ben 6 yaşındaki oğlumun yanına yatırıp gece altını değiştirirken korkuyorum ayağıyla vurcak düşürecek diye annen saçmalamış biraz aklı olan bir insan bunu dermi
0 oy
(748 puan) tarafından
Yatirma 6 yasda cocuk doner dusurur iter bise olur yerde yat bebegini yaninda yatir
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Benegin 2 yasinda olsa eh yaninolabilir de 3 aykik cnm olur mu oyle sey
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Aaauuvv hortlamış :D
0 oy
tarafından

Neden böyle bir şey dedi ki hiç mi yer yok bebeğini yatıracak çok ilginç. Yere iki minder atarsın yine yer yaparsın 3 aylık bebek ayak ucuna yatırılır mı Allah aşkına.

----

Ayy bu post eskiymiş kim horttlattı bakayım:)

0 oy
(1,052 puan) tarafından
Sakin öyle birşey yapma 6 yaşında kızım bazen yanımıza yatıyor tepemize cikiyo uykudayken 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ben olsam yanıma yatırırım onun yanına yatırtmam. Zaten sürekli gece kalkıyorsundur emzirmeye. Hem ne işi var kardeşinin yatağında

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,322 göst.
23 Haziran 2020 Aile kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabia keber (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 107 göst.
+1 oy
37 cevap 554 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,702 puan) tarafından soruldu