kizim 15 aylik ve cok zor bir cocuk dogdugundan beri uykum tam degil sürekli aglar mizmizdir ben dogumdan once ook cocuk isteyen biriydim ama cok zormus artik tek kizim yeter bana falan diyorum ha tabikide ilerde dusunebilirim ama suan hayir . esimde surekli 5 cocuk deyip duruyo . bu arada ikinci cocuk artık olsun kizim buyudu ben minnos yanaklar istiyorum bu artik sevdirmiyo opturmuyo diyo surekli saf sokuyo iste kizim annen sana haksizlik yapiyo kardesden mahrum birakiyo anneni asla affetme falan diyo iyice sinirlendiriyo.bende sen bakmiyorsun ben bakiyorum cok zor suan zamani degil dedim küstü resmen ya trip atiyo aksama ne yemek yapayim diyom minicik yeni dogan bebek kokusu evde yoksa ben yemek kokusunu napim dedi delireciiim
Ay kusuru bakma ama gülesim geldi ya her lafından birinde bebeği öne sürüyor çok komik kız
Eşin baya komikmiş
Trip ata ata doğurtur seni.. Bende çok zor doğum yaptım doğumdan sonra Bi sürü rahatsızlık geçirdim tedavi gördüm emmedi bıraktı ağladım üzüldüm. Bana diyor Bi tane daha yapalım hemen.. Tamam sen doğuracaksan yapalım hadi dedim kahkaha atıyor kızım şimdi 6 aylık olmak üzere. Arada bir bana da der eşim Bi tane daha hemen yapalım diye.. Erkekler fenaa
Cok güldüm vallah allah da sizi hep güldürsün en kötü gününuz böyle olsun
408,491 soru
12,273,893 cevap
37,676 kullanıcı