0 oy
383 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Benim oğlum cümle kurmuyor basitanne baba dede vs söylüyor merak ettim 

6 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından

En İyi Cevap
Canım çocuktan çocuğa değişir bazıları cabuk konuşur bazıları Yavaş Yavaş konuşur
tarafından
Olabilir kuzum da yinede bir doktora goturiyim  diyorum milletin ağzı susmuyor saçma sapan yorum yapiyorlar
(3,675 puan) tarafından
Tabii ki götür canım doktora danışmakta fayda var eltimin Kızı 3 buçuk yaşında O da pek düzgün konuşmaz hiçbir şey anlamaz konuştuğundan ama onu telefondan olduğu söylendi çok telefonla video izliyor bile televizyon izliyor
tarafından
Bizimkinde izliyor canım bilmiyorum ki
(3,675 puan) tarafından
Fazla izletme canım sen onla sürekli konuş ve şarkı söyle dinlet inşallah konuşur zaten
tarafından
Tamam kuzum inş çok sağol:*
-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından
Benim eltimin çocuğu 2 yaşında cümle kuruyor ama çok değil herşeyi de konuşuyor maşallah 
tarafından
Kız mı erkke mi
(91 puan) tarafından
Erkek
tarafından
Anladım sagol
(75 puan) tarafından
benim kızımda 20 aylık hiç cümle kurmuyor bir kaç kelime söylüyor ama büyük kızım 18 aylıkken aynen büyükler gibi herşeyi konuşurdu bebekten bebeğe değişiyor sağlıkları yerinde olsun
(91 puan) tarafından
Tabi bebekten bebeğe değişiyor Rabbim sağlık versin de elbet konuşurlar
0 oy
(48 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında anne baba ayşe  dede teyze anneanne falan diyor anne ac diyor anne gel diuor öyle üç dört kelimelik cümle kurmuyor daha 
tarafından
Anladım canım bizimki de öyle inş normaldir herşeyi konuşanlar da varmis
(48 puan) tarafından
Bence gayet normal daha 2 yaşında çocuktan ne bekliyoruz ki hem daha Benim ki 22 aylık 2 yi de doldurmadı
tarafından
Benimkide doldurmadı ama millet saçma sapan konuşuyor canım sıkılıyor ondan sordum
(48 puan) tarafından
Yok kız bana da diyen oldu bende sen doğur da 1 yaşında konuşsun dedim geçtim boşver ne takan kafana
tarafından
Ay ne bilim millet benim çocuğum konuşuyor bak diye gözüme sokuyorlar işte
0 oy
tarafından
Benim oglum da 2 yaşında ama cümle kurmuyor normal her bebek hemen konuşmaz abimin kızı benimkinden 8 ay büyük bir dk susmuyor   :)
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Tam cumle kuramaz daha kuzum ama herşeyi konuşmaya calisir tabi her cocuk farkli olabilir
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Benim kizimda 2 yasinda belirli seyleri soyluyo cuml.kuruyo kendini ifade ediyo yani ama her bebek bir degil kuzum sonucta korkma

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 335 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 291 göst.
17 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mavi-beyaz (2,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 225 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu

413,050 soru

12,435,681 cevap

45,797 kullanıcı

Kategoriler

...