0 oy
1,145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar kilo almayı çoook ammaaaa çooooook istiyrm 44 kilo felanım az önce google de qezinirkn karşıma çıktı biri cicibebe biskübisle çok sıcak olmayacak şekilde sütü karıştırıp bir tatlı kaşığı bal bırakıp mama qibi hazırlayıp yemiş qünde 2 defa sabab ve akşam ve 1 ayda 4 kilo almş 3 ay boyunca düzenli yemiş ve baya kilo almş ve başkalarıda kilo aldım yazmş acaba kilo aldırıyr mu? Eğer kilo aldırıyrsa hemn deneyecm 

16 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bebelere aldiriyo ama buyukler icin bilmiyom
(139 puan) tarafından
Bende öyle biliyrdn baya yorum yazılmş şaşırdm bende
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kiz napican bosver iyiymiş kilon
(139 puan) tarafından
Yok be ne iyisi 36 bedeni qeç 35 beden bile bana olmuyr :)
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Bende senin durumundanım. Bebeğim oldu da 50 kiloyu gördüm . gerçi yine zayıflıyorum ama 5 rakamını görmek bile sevindirmişti beni. Evlenmeden çnce bebe bisküvisini denedim. Sabah 15 tane gece 15 tane bisküviyi süt ile içiyordum. Ama yemeğinin ardından içiceksin. Yemekten çnce içersen hiç bir işe yaramaz.Tadını da çok severim zaten. Evet birazda olsa işe yarıyordu ama pahalı bu diye ben bırakmıştım.:) 1 haftada cici bebe bitiyordu. 2 günde süt bitiyordu. Ayda 120 lirayı gözden çıkartacaksın. Bırsktıktan sonra yine vermiştim kiloyu
(1,112 puan) tarafından
Rica ederim tatlım: )
(139 puan) tarafından
İnnnşşşşş alırım inşşşşşş :)
(1,112 puan) tarafından
Bu arada mamayı paranla alma sakın yoksa ayda 1000liran gider:) hala var mı bilmiyorum ama bekarken aldığım için babamın üzerine olunca rapor çıkarmıştık. Ayda sadece 100tlsini mi ne ödüyorsun gerisini devlet karşılıyordu. Şimdide 150 200gibi olmuştur... Devlet hastanesi pek vermez bu mamaları özele git o yüzden
(139 puan) tarafından
İyiki söyledin bende az önce baktım 1000 tl üstü yazınca şaşırdm kuzenim diyetisyen yanına qitmeyi düşümüyrm eğer bu mamayı söylerse dediğin qibi yaparm çook tşkr ederm
(1,112 puan) tarafından
Rica ederim canım:)
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Bende almak istiyorum ama care yokkk alamıyorum :ermm:

(139 puan) tarafından
Ya nişanlandığım qünden buqüne kadr hiç kilo alamadm evlilik yaramadı bana çok üzülüyrm ondandır heralde inş alırız yaaa :(
(369 puan) tarafından
Evet stres çok etkiliyor ya bende 50 civarıydım iyiydi nisan dönemiyle birlikte verdim 44 um şimdi
Cici bebe ise yarar mi ki ben de denesem
(139 puan) tarafından
Aynı kilodayız. Valla az önce sl diye bi arkadaş yazdı kilo aldırıyrmş eşime aldıracam yeterki kilo alayım. 36 beden değil 35beden bile zor oluyr yemnle
(369 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım hiçbişi yakışmıyor
Ben de deneyim inşallah ise yarar
(139 puan) tarafından
İnşşşşş yarar. Ya herkes acıyarak bakıyr bana sinir oluyrm. En çokta eşime inat kilo almak istiyrm :)
(369 puan) tarafından
Aynen ay sen hiç ekmek yemiyor musun ay sana yemek vermiyorlar mii
Alalim kız herkese inat
(139 puan) tarafından
Ayy aynı lafları banada söylüyrlar :) demek herkes aynı :) valla allalım baya inat ettim
Allahın izniyle 10 kiloya yakın alsak tamamdır. Bu arada bu dediğimi yemekten sonra yememiz qerekiyrz
(369 puan) tarafından
Aynen kuzum
Yatmadan hemen önce mi
(139 puan) tarafından
Ewt yemekten sonra yatmadan önce
0 oy
tarafından

Bebeklere tavsiye edilmiyor şeker oranı yüksek olduğu için ama sen dene istersen :) baya zayıfmışsın  bana herkes laf ediyor bıktırdılar benden beteri varmış demekki :D

(139 puan) tarafından
Bence kendimizi sevmemiz lazım hem bakım yapalım hem kilo almak için çabalıyalım. Diyrm ama yapamıurz nedense
tarafından
Kilo almak istemem de eskiden yani bekarken yüzümü maden suyu ile temizlerdim sonra gül suyu ile silerdim öylr güzel olurdu ki  şimdi tekrar başlamak istiyorum
(139 puan) tarafından
Başla başla cnm başlamamak hata :)
tarafından
Aynen öyle :D Ahmet ağa oldum 1 senedir
(139 puan) tarafından
:))))))))))))
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Cnm kilo almak istiyorsan pekmez ye güzel iştah açıyor
(139 puan) tarafından
Onuda yerim yeterki kilo alayım, :) hanqi pekmez fark ediyr mu?
(4,854 puan) tarafından
Keçi boynuzu olabilir
(139 puan) tarafından
Aa onu seviyrm yerim çok saol
(4,854 puan) tarafından
Sende sağol cnm inşallah işe yarar
(139 puan) tarafından
İnşşşşşşşşş :))
0 oy
(654 puan) tarafından

Burda kilo vermek istiyorum diye post açılır genelde ilk defa Duyuyom kilo almak istiyom diyeni bende vermek istiyom:D

(139 puan) tarafından
Ben mi yanlış anladm yoksa sen 10 aydır doğum yapmışsn ve adette olmamış mısın?
(654 puan) tarafından
Aynen öyle bi doğumda kanamam oldu ondan sonra hiç olmadım işte
(139 puan) tarafından
Hmmm ondan kalmş o qöbek bendede vardı baya ama 4 tür adet oldum ve her oluşmda biraz daha qitti. Bence bi doktora qörün eğer qitmediysen
(654 puan) tarafından
Hayır gitmedim ya herkes git diyo bi gidiyim bakalım
(139 puan) tarafından
Git cnm bir sorun olabilir allah korusun
0 oy
(352 puan) tarafından
Ne güzel bende kilo vermeyi coookkkkkk istiyorum....Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim o zaman:) Kilo almak kolay bol bol ye alırsın..:) Bir yakınım akşamları yatmadan önce muhallebi yiyerek kilo almıştı....
(139 puan) tarafından
Aminn allah senden alsın bana versin o zamn :) yok kız almak çok zor bana qörede vermek kolay :) işte uzaktan bakınca insana herşey kolay qeliyr :)))
(139 puan) tarafından
Muhallebiyide yemeye çalışırım saol :)
0 oy
tarafından
Bilmem ki kız Bi dene bende duymuştum ama denemedim sen bi dene faydasını görürsen bende deneyim 43kiloyum bende 
(139 puan) tarafından
Valla denemeyi düşünüyrm kilo alırsam yazarım
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Takıl bana hayatını yaşa yav kg almak da ne var otur Bi tost göm noodel ye cici bebe muz bal kg yapıyor ye abur cubur VS offf keşke böyle derdim olsa shahahah
(139 puan) tarafından
İşte her zaman istediklerimz evde olmuyr sonra iştah kapanıyr
0 oy
tarafından
Valla canm ben dogum yaptigimdan beri yiyorum 1 kilo bile almadim ama kisiden kisiye degisir 
tarafından
Evet canm buyuk buyuk kutulardan aliyorum surekli ama ben cok seviyorum ve süt yapiyo o yuzden hemen yapiliyo diye bende 55 kiloyum hergun yiyorum tabak tabak tatli niyetine süte isliyorum icinede 1 kasik bal yiyorum
(139 puan) tarafından
Aaa inş bende öyle olmaz. Bende hem cicibebeyi hemde sütü çok severm mama qibi yapınca inş yerim
tarafından
Canm ceviz findik bademi robottan gecir icine aldigi kadar bal karistir hergun ye ben icine zencefilde koyuyorum oh mis gibi hem kilo alirsin hem cok saglikli bence cici bebeden daha iyi
(139 puan) tarafından
Eşime söyliyim alsn o zamn
tarafından
Simdiden afiyet olsun canm
0 oy
tarafından
Ben geceleri tahin pekmez yiyerek kilo aldım canım 
(139 puan) tarafından
Kaç kilo alıyrdun?
0 oy
(5,877 puan) tarafından
Ben bekarken yaptm iştahı kapatyor yaa 
(5,877 puan) tarafından
Ama boyum uzun işte baya zayflımı belli edyorum ama lisede herkes iskelet derdi evlendikten snra braz toparladım okadr
(139 puan) tarafından
Banada çubuk kraker diyorlar :))))))))
(5,877 puan) tarafından
Senin 44 çok az benm 54 yıne bndede boy var sen keçi boynuzu falan tüket yada çok takma kafaya vala ben 70 oldum ben şok yanı hayatmda hiç kilo almamştm hamilelikte ilkez aldım bukadr ama yınede belli etmıyorsun dyorlar valla elbiselerim olmuyr bazen kendimi kötü hissediyorum
(139 puan) tarafından
Hamilesin normal cnm bende hamileyken baya kilo aldım çook değişik hissediyrdm ama qidiyr merak etme
(5,877 puan) tarafından
İnsan zayıflayonca kilo almak istyor alınca da vermek istyor :))))
0 oy
(41 puan) tarafından
Ah ah bir zamanlar bende 43 kiloydum keşke  hep öyle kalsaydım herşey oluyodu şimdi kilo aldım 70 e dayandım bence kafana takma bende takardım herkes çok zayıfsın kilo al dedikce ben temelli yemekten soğuyodum doktora git ben öyle kilo almıştım 
(139 puan) tarafından
Valla fazlasıyla kafaya takmışm inş alırımda artık rahatlarım
0 oy
(39 puan) tarafından
Canımm bu durumda olanları görünce çok üzülüyorum, içimden bişeyler kopuyor sankı

Çünkü yıklar önce aynı durumdaydım

Üstelik kimse se anlamıyordu

Okulda dalga geçerlerdi çubuk diye ergenlik çağımın yıkımı olmuştur 

Lise de üni de 42 kıloydum 162 boyum vardı

Dr a gittim boşver iyisin demişti

Herkes bişey dıyordu git serum taktırvb. 

Acile gittiö vihün vitaminli serum takın diye 

Öyle kafaya göre takılmaz dedi

Hava 40 derece olurdu ben pantolon olsunn diye 2 kat yün tayt giyerdim

Neyse paikolojik olarak çok savaş verdim açıkçası 

Sana bikaç tavsiyem olacak

Öncelikle imkann varsa dr a git altta yatan bir sebep var mı ona baksınlar

Gidemem diyorsan ben ilk iş bağırsak paraziti ilacı kullandım hatta ismini vereyim Kontil çiğneme tableti

Ben de kurt yok deme yiyip kilo alamamanın en büyük sebebi eczanden rahatlıkla alabilirsin ama tabi hamile değilsen 

Onun dısında günlük kalori hesabı yap 

Boyunu ve kilonu bilsem boy kılo indeksine bakardım

Günlük yedikkerinden 1500 kalorinin üstüne çıkmaya bak

Bu noktada dddiğin mantıklı sabah kah dan sonra akşam yatmadan bir iki saat önce bebe bisküvisi muz bal karısık büyük bir bardak dolusu ılık süt iç içinde bal muz bisküvi sit olacak aabah ve akşam

Arada mutlaka meyve ye doğal şeker öenmli

İmkanın varsa badem ceviz fındık kalorisi yüksek bir avuç günlük işini görür

Sşyah üzüm ye kan yapar iştahın açılır 

Ben hep kilo almak istiyorum dedikçe insanlar eeee ye o zamn diyorlardı

Deli olurdum yiyebilsem yerim zaten diyordum benim asıl problemim yeme isteğimin olmamasıydı

Sonra kafama o kadar çok taktım ki bu durumu aktardan bi toz aldım şu anki aklım olsa yapmazdım çünkü istenmedik sonuçlar doğurabilir ama ben yaptım 2 ayda 42 kilodan 48 e çıktım

Şu anda 5 yıl geçti 4 aylık hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum 57 kilo boyuma göre ideal

Bir de dikjat etmen gereken sey kilo alırken vücudun çalıssın yokaa yaga dönüşür benim genetik olarak göbeğim de yag birikti göbekli oldum allahtan hamileyim de bahanem var :) 

Uzun oldu inş yarımcı olablmşmdir
(139 puan) tarafından
Çooooook tşkr ederm cnm allah razı olsn yazdıklarını yapmaya çalışacm inş işe yarar :)
0 oy
(418 puan) tarafından
Içine muz ve ceviz de kat evet kilo aldırıyor. Bir de gece yatmadan yemek yemek acaip kilo yapıyor ben de bir zamanlar kilo almaya uğraşırdım şimdi de vermeye :(
(139 puan) tarafından
Ya inş bana kilo aldırır uğraşacam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
18 cevap 320 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.