Canımm bu durumda olanları görünce çok üzülüyorum, içimden bişeyler kopuyor sankı
Çünkü yıklar önce aynı durumdaydım
Üstelik kimse se anlamıyordu
Okulda dalga geçerlerdi çubuk diye ergenlik çağımın yıkımı olmuştur
Lise de üni de 42 kıloydum 162 boyum vardı
Dr a gittim boşver iyisin demişti
Herkes bişey dıyordu git serum taktırvb.
Acile gittiö vihün vitaminli serum takın diye
Öyle kafaya göre takılmaz dedi
Hava 40 derece olurdu ben pantolon olsunn diye 2 kat yün tayt giyerdim
Neyse paikolojik olarak çok savaş verdim açıkçası
Sana bikaç tavsiyem olacak
Öncelikle imkann varsa dr a git altta yatan bir sebep var mı ona baksınlar
Gidemem diyorsan ben ilk iş bağırsak paraziti ilacı kullandım hatta ismini vereyim Kontil çiğneme tableti
Ben de kurt yok deme yiyip kilo alamamanın en büyük sebebi eczanden rahatlıkla alabilirsin ama tabi hamile değilsen
Onun dısında günlük kalori hesabı yap
Boyunu ve kilonu bilsem boy kılo indeksine bakardım
Günlük yedikkerinden 1500 kalorinin üstüne çıkmaya bak
Bu noktada dddiğin mantıklı sabah kah dan sonra akşam yatmadan bir iki saat önce bebe bisküvisi muz bal karısık büyük bir bardak dolusu ılık süt iç içinde bal muz bisküvi sit olacak aabah ve akşam
Arada mutlaka meyve ye doğal şeker öenmli
İmkanın varsa badem ceviz fındık kalorisi yüksek bir avuç günlük işini görür
Sşyah üzüm ye kan yapar iştahın açılır
Ben hep kilo almak istiyorum dedikçe insanlar eeee ye o zamn diyorlardı
Deli olurdum yiyebilsem yerim zaten diyordum benim asıl problemim yeme isteğimin olmamasıydı
Sonra kafama o kadar çok taktım ki bu durumu aktardan bi toz aldım şu anki aklım olsa yapmazdım çünkü istenmedik sonuçlar doğurabilir ama ben yaptım 2 ayda 42 kilodan 48 e çıktım
Şu anda 5 yıl geçti 4 aylık hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum 57 kilo boyuma göre ideal
Bir de dikjat etmen gereken sey kilo alırken vücudun çalıssın yokaa yaga dönüşür benim genetik olarak göbeğim de yag birikti göbekli oldum allahtan hamileyim de bahanem var :)
Uzun oldu inş yarımcı olablmşmdir