Kızlar merhaba uzun süredir yoktum buralarda. Cocuga alisma sureci, esim isten cikarildi, virus muhabbeti, miyom tedavisi ev degistirme derken aylar ayları kovaladı kendimi göremedim. Azcik muhabbet edelim : dogumhane de başınıza gelen ilginc olaylar neler ?
Benim dogumhaneye girmeden serum veriyorlar ya onu yaparken ben suni sanci istemiyorum demisim bagirarak (şükür suni sancı almadim)
Sonra dogumhane de catal denen sandalye var ya ona yatıp "ben yapamıyorummmmm aghh " diye bağıra bağıra ağladım hala gülerim o anki böğürmeme
Sonra bebek aşağı iniyor ya "aaaa karnım duzlesti "demiştim ebeler kahkahayi basmıştı
Sonra ıkınma gelince büyük abdest geliyor gibi oluyor ya " beni kaldırın tuvaletim geldi " diye feryat etmistim dd ebeler yine" sen yap bez bagladik sana" diyolar ben de" karşınızda bacaklar açık nasıl yapayım kaldırın tuvaletimi yapayım gelince devam ederiz" diyorum dd
Sonra doktor geldi tabii "Bak yapamam dedin dedin yaptın aferin sana "diyor. Bende" hadi artık napcaksan yap kescen mi dikcen mi yap dayanamiyorum"" diye azarlamıştım kadınıd
En sonda dikis atarken bayilttilar kardesim gelmis "bu kim be ne diye geldi" diyorum yüzüne karşı
Bide üstüne horlamışım cok uyumuş gibi "ohh ne güzel uyumuşum mis ""diye söylenmişim uyanırken
Daha doğum hikayemi paylaşıcam artık aktifim canlar