☆ ev eşyalarımı hiç içime sinerek almadım.
Eşya almaya kaynanamla beraber gitmiştim yatak odası hariç hepsini eşimle o seçti çok koymuştu o zamanlar zaten tanıdık diye hiç seçenek olmayan bi yere götürmüşlerdi. Eşyalarımı hiç sevmem
Tek düğünümün olmaması yani gelinlik giyememek
Her şey nerdeyse. Gelinlik, düğün salonu, kuaför, fotoğrafcı, gelin arabası, gelin konvoyu, mobilya-ev eşyası daha unuttuğum bile olabilir hepsi için de kalmıştı.
Bana da sana yapılanın aynısını yapmaya çalıştılar ben görmeden alamam dedim dedikleri yere esimle gittik annemlerin yanında ben de geleyim dedi kaynanam gerek yok beğenirsem alırız begenmezsem başka yerlere de bakarız dedim annem babam vardı bir şey diyemedi gidip en pahalilarini en guzellerini seçtim merinostan beyaz eşyayı da o gün seçtim en programlilarini onlar vestel bakiyordu bi de foto atıyorlardı mobilya beyaz eşya filan ben arçelik ten aldım onlar öyle yaparsa ben de böyle yaparım bastan annem dedi iki aile de üstüne düşeni yapacak çocuklara borç birakmicaz diye biraz cakal olmak lazım bence böyle konularda esim de diyor sen insanı suyla goturursun susuz getirirsin diye
Düğünden bir fotoğrafım yok istediğim gelinliği başkaları pahalı buldu diye giyememiştim en büyük ukte o giydiğim güzel yöresel kıyafetle dış çekim yapturmadılar eltimi ve eşimi bu konuda affetmeyeceğimmmm... Duygulandım
Benim herşey icimde kaldı dugunumuz sessiz evde geçti eşimin babası vefat etmişti 1 ay öncesi gelinligim süperdi onunla bile foton yok
Oyyyy hangisini diyeyim ki ne mobilyalarima gidipq baktim ne hali ne perde eviminq hc birseyine gtmedim almak icin ki bu bnm sucum hevesim yoktu smdi dedgn gbi evimin hc br esyasini begenmyrm zevkim degl daha dogru kuafrm gelinligm keske bastan evlenseydim kz hersyi an an yasayarak heveslenerek yapardm
Her şeyi bütün eşyalarımı beraber seçmiştik hiç rahat alışveriş yapamadım sağolsunlar ne beğendiysem aldılar ama ben hep yormayım laf ettirmeyim kendime diye beğenmek zorunda hissettim hep kendimi hiç eşimle rahat rahat 1 eşya bile alamadım hala da öyle evlendikten sonra sehpa ihtiyacımız vardı ona da beraber gittik şimdi bebeğimizin odasına da karışıyorlar onlar almak istiyor ama onlar alırsa sadece beşik alacak ben de artık istemiyorum kendim gidip sadece eşimle beğenmek kendimiz almak istiyorum her şeyi gönlümce karıştırmayı düşünmüyorum inşallah zorlamazlar isyan etcem yoksa d
1,508,234 soru
24,616,118 cevap
364,361 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın