0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (2,423 puan) tarafından

Kızlar resmen yemek yediğimi uyacağımı anlıyo artık eminim buna  evi toparladim  bi güzel uyuyordu yastığa kafamı koydum bagirmalar başladı :D normalde de yemek  yerken huysuzluğu  tutar :D yani bende bi deri bi kemik kaldım... doğumdan sonr nasıl zayıfladın diyenlere nisa diyeti  öneriyorum :ermm: nisa benim kizçem  oluyo bu arada :angel:<3

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ahahaha valla kız öyle çok akililar:D bizde de durum aynı yemek yiyemiyorum oğlum yüzünden eşim yiyo bakıyor sonra ben sırayla:D bu arada da kilo sabit ne aliyom ne veriyom çok memnunum inşallah hep bole gider 

(2,423 puan) tarafından
Inş allah canım bebisler böyleyken  alamayız  zaten :)
tarafından
Aynen canım işimiz zor valla şimdiki bebeler de maşallah bir uyanıklar:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
bizde de ayni :) ve ben gün içinde müzik aciorm yuksek sesle duruyor yemek vs genelde rht rht yiorm :) ama evime gidince burada oldgm kdr rht olamayacgm maalesef ses knsnda buyzdn bnde brzdaha fzla sknti yasacgm
(2,423 puan) tarafından
Neden kuzum evde acamiyisun komşular mi sıkıntı yapiyo milleti
tarafından
altimda bi teyze var canım ve diğer komşular da ne tepki verir blmiorm ama en çok teyze sknti ayak seslerimi bile diyor gece uyumuormsn sn ayak seslerini duyuorm diye:) 3sene olck evde oturali birkez gece seker döküldü diye iki dk süpürge clstrmk zrnda kldm altan vurdu hemen aradım durumu iza edeym ddm ama herzmn ayniymsm :( ole Dior maalesef bnde birşey demedim. sürekli sese özellikle kesin laf eder gibi duruyor yaşayarak gorcm bakalım :( seneye kadar para brktrmeye clsp ckicgz evden ztn cekilck dert dgl
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Yesinler o poncigi ☺☺☺❣❣❤❣❤❣
(4,876 puan) tarafından
☺☺ bakarım tabi artık bugünden sonra benim keyfime dicek yok ☺☺
(2,423 puan) tarafından
Hahaha kız  nedeni sekerse  bol bol tatlı yap doğuma kadar kadına:D
(4,876 puan) tarafından
☺☺☺ yaparım yeterki  onun şekeri çıksın
(2,423 puan) tarafından
Tovbeeeee :D
(4,876 puan) tarafından
Sana potansiyel var bende demistim ☺☺☺
0 oy
(115 puan) tarafından

24 gunluk bi kizim var yemege oturdugum an yada basimi yastiga  koydugum an basliyo aglamaya butun cocuklar boyle qaliba ben bi tek benimki boyle saniyodum:)

(2,423 puan) tarafından
Yok kuzum Bnmki de aynı anası rahat edecek ya acar boncuk  gözlerini  :D
(115 puan) tarafından
Allah bağışlasın boncuk gozluyu☺️☺️
0 oy
tarafından

Aynenn bizimde oyle iftar vaktii basliyor aglamalaraa :D Gecen esim niye uyumuyosun cocuk uyurken dedi ben yattigim zamsn uyaniyor uykusunu alsin dedim :angel:

0 oy
(1,252 puan) tarafından
Diyolarki anne yemek yediyi zaman bebegin qari aciyormussss Sizinde bebisler oyle:))Ama Annesi seni. Cok sevdiyinden yapiyo)neapalim sonucta biz Anneyiz katlanicaz bunada))
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Özenli bi şekilde sessiz sakin uyutunca uyumuyorlar ama zil çaldığında alel acele yerlerine koyuyoruz uyanır diyoruz ama maşallah o zaman iyi uyuyorlar. 
0 oy
(1,887 puan) tarafından

:Dbenim kızçemin ismide nisa benim nisam tam tersi kilo aldırdı bana:Dnasıl vercem bu kiloları diye pisgolojim bozuldu resmen çok mutsuzum böyle 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 158 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 336 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde hayal20 (5,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gamzecsknn (1,241 puan) tarafından soruldu

409,089 soru

12,295,292 cevap

38,311 kullanıcı