0 oy
705 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Mesela ben hergün evi süpürürüm üşenmem ama silmeye gelince bana bir kal geliyorum hayattan soguyorum ama silincede çok hoşuma gider çamaşır asmayı severim katlamayı sevmem sizler hangi ev işinden zevk alıyorsunuz

30 Cevaplar

0 oy
(424 puan) tarafından
Hamile oldugundan beri bi is yapmak istemiyor canim en nefret ettigim bulasik dosemek camasir katlamak 
-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Hergün evi dip bucak temizliyorum 

Toz alma 

Ütü.. en sevdiğim ama yaz aylarında bunaltıyor 

Süpürme

Yerleri silme 
tarafından
Maşşallah kız sana
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Cam silmeyi severim balkonu kova kova suyla yıkamak favorim çamaşır katlamak ve bulaşıkları yerlestirmekten nefret ederim
0 oy
(2,040 puan) tarafından

Ayy bende çok derli toplu bir insandım sonra hamile kaldım düşük riski olunca sadece üstten yapmaya başladım işlerimi kızım doğdu oda beni odadan cikarmiyordu uyuyunca da en ufak seste uyaniyordu hicbirsey yapamiyordum yine üstten yapmaya devam sonra tekrar hamilelik riskli gebelik şimdi de iki küçük olunca detayliya vakit kalmıyor öyle yuvarlanıp gidiyorum :)

0 oy
(3,136 puan) tarafından
Al benden de o kadar canım. Mesela bulaşık makinesini doldururken zevk alırım ama boşaltmak işkence gibi..
tarafından
Ama boş bakinayıda çok severiz
0 oy
(265 puan) tarafından
Bende hergun süpürür silerim temizlik yapmayı severim evim temiz oldu mu çok rahat hareket edebiliyrourm bem ütü yapmayı sevmem genelde birde çamaşır katlamayi
0 oy
tarafından

Aynı ben kız valla çamaşır katlamayı hiç sevmem silmeye gelince bana kal geliyo ütüyü arada bi yapıyorum onu da pek sevmiyorum valla   :)  

tarafından
Nolcak bu halimiz
tarafından
Valla bilmiyom :))
0 oy
(3,071 puan) tarafından

Ütü severim elimden gelse kapı baca bile ütülerim :D ocak silmekten nefret ederim. Her işi yapıyım ama ocak silmek aslaaa :silly:

0 oy
(14,666 puan) tarafından
Bende hergün süpürürüm süpürdülüm zaman rahat oturuyorum 

4 günde bir silerim 

Bulaşık hiç sevmiyorum Birde cam silmeyi sevmiyorum 
0 oy
tarafından
En sevdigim iş uyumak, o da bebegim saolsun müsaade etmiyor
tarafından
Onu sevmeyenmi var kız
tarafından
Aynen canım ☺️