Çok şükür diyorum onunla evlenmek verdiğim en iyi karardı heralde. Allah utandırmasın çok seviyorum
Bende çok büyük aşkla severek evlendim çocukluk aşkım eşim halen ilk günkü gibi çok sevsem de bu onun ayııı yogi olduğunu değiştirmez
Bende çok seviyorum kocaayimi hem.bana hem oğlumuza evine çok düşkün tek kötü alışkanlığı sigara onu da kabullendim ev işlerine yardımcı olur oğluma bakar elinden geldiğince her istediğimi yapar ben ondan razıyım Allah ta ondan razı olsun
Canım içi o benim beni benden bile iyi tanıyan.yazmaya başlasam sonunu getiremem.öyle bişey yani.çok seviyorum gün geçtikçe artıyor.tek sıkıntı ayrı evimizde olmadığımız için birbirime gün içinde ayırdığımız vakit sınırlı ama olsundu.yine de elinden geldiğince birlikte vakit geçirelim diye sıklıkla dışarı çıkartır.
Çocukluğum gençliğim olgunluğum ve inşallah yanında yaşlandığım yaş aldığım adam kocaman 25 yılım çeyrek asırım iyikilerin ilki verene şükür varlığına elhamdülillah
Biz de severek evlendik çok şükür diyorum ilk gün nasılsa şimdide öyle. Kilo alsam da versem de iltifat eder. Halen daha hasta olduğumda benek gibi bakar. Oğlu ile ilgilenir mamasını yedirir banyosumı yaptırır yemek yapmakstemiyom desem boşver madem ben gelirken alırım bişi der.hamileyken temizlik yemek yapardı.küsme huyu yok. Ne kadsr çemkirsemde ilk o gelir.
1,497,681 soru
24,464,771 cevap
354,810 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın