Senin kaynanan ayni benim kayinpeder daha iki bucuk aylik bebek kalkip bana diyor ki her seferinde uyutuyorsun bu kadar uyutma çocuğu
Yahu sanane be adam Allahtan benim sinirli olduğumu bilir. Uyku çocuğu bu uyuyarak büyücek uyanik vaktinde gelir görürsün dedim sustu.
Bana kalsa sende kaynananin anliyacagi dilde konus lafini esirgeme söyle madem her türlü kavga ediyormussun eşinle bari içinde sinir kalmasin nefret ediyorum böyle insanlardan
Ses kaydına al videoya çek canım al bugün bunlar oldu de elinde dellilerin olsun . Kaynanan seni yalancı çıkaracağına sen onu yalancı çıkar. kaynanadan önce sen konuş eşinle kaynanana fırsat verme canım . Konuşmadan anlamazlar aslan gibi kükre . Son cümlem aslan gibi kükre derken şaka yaptım canım alınma bana . sesini çıkar . Yoksa daha çok ustune gelirler . Ben sessiz kaldım kaynanam çok üstüme geldi dayanamadım artık patır patır veriyorum cevabını . Üzüntüden sütüm bile kesildi benim . Bu saatten sonra susmam yani olan bana çocuğuma oluyor .
Ayyy ben kaynanamı yaradana kurban olayım canim.kaynanam.agzi var dili yok. Maşallah diyim buralarda okudukça daha cok kıymetini biliyorum valla
1,492,141 soru
24,381,466 cevap
348,758 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın