Kizlar 4. Yilimiza girdik evlilikte bu yıl hamileyim. İlahiyat mezunuyum atanamadim öğretmenlik yapmıyorum evdeyim. Evlenmeden önce hayatım çok.yogundu okul dershane ödevler finaller vizeler nasıl geçti gitti bilmiyorim. Evlendim gurbete geldim burda ne eşimin ne benim hiç akrabamız yok arkadaşta yok eşim çok secicidir eve getirmez öyle kimseyi ben burda bir iki kişiyi tanıdım ama öyle sürekli görüşme falan yok mesafeliyiz yani. Bayram döneminde memleketteydik baya özlemişim kalabalik olmayı. Şimdi 4gun oldu geleli evde bı ben bı eşim var adam ise gidiyo ben tüm.gun evdeyim normalde de evde yapacak bir şey bulamiuor sikiliuordim şimdi bide o kalabalıktan gelince daha çok napsam diye dolanıyorum. Böyle bıkmış bunalmış koltukta uzanıp TV açıp sürekli Zap ya da insta da geziyorum o kadar bosum ki anlatamam. Evim merkeze uzak.kursa falan gidemedim yani bide şimdi korona var hiç gidilmez ne yapsam nasıl vakit geçirsem hobim falan yok gözümde buyuyo her şey değiştireyim kendimi diyorum olmuyor bu da kendime güvenimi azaltiyor.
Siz ne yapiyonuz allahinixi severseniz nasıl vakit geçiriyorsunuz evde