Ben de agdaya oturup of puf anam cok acidi biraksam mi diyenlerdenim. Acı eşiğim yuksek ama hamileyken karnim burnuma degince jilet kullandim, dogumdan sonra 4. Aya kadar jilet kullandim ve agdaya donmeye karar verdim. Canimin aciyacagini bildigim icin eczaneden emla krem aldim bir b.oka yaramadi bosa gitti 30 tl. Eşimin disi cok agriyor dişinol diye bi yag kullaniyor. Karanfil yağlı bir karışım . Dedim diş agrisi kabir azabi gibidir. Ona iyi gelen niye bana iyi gelmesin. Internetten baktigimda da karanfil yagini agda yaparken kullananlar varmış. Kullanayim dedim az az kullandim. Veee 2 3 saatte biten agda 10 dkda bitti. Epilasyon aleti bile kullandim ayni bolgede ve sanki sinek isirmis gbi hissettim. Duzgun temizleyince de 20 gunde anca agda yapilacak boya geldigini fark ettim. Karanfile ve yagina allerjiniz yoksa deneyin derim. Ha ufak bi dipnot:kullanacak olan arkadaslar bikini bölgesinde kullanacaklarsa ic kisma sürmemeye dikkat etsinler. Yakiyor.
Iste bu arkadaslar
İyiymis .........
Anaam bende bi kere yaptirdim oldum. Ter basti hep beni
Sali gunu lazere basliyom ilk seansima be de kokden kurtulmayi istiyom parmak ucumdan basima kadar dertliyim
Ben bioder epiten diye bir ilik ağda kullanıyorum diğer ağdalar gibi acımıyor bitkisel
408,368 soru
12,268,767 cevap
37,543 kullanıcı