0 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde (4,560 puan) tarafından
2 oğlum var eşim bir hafta gündüz bir hafta gece calisiyor.gece ye geçince bende çocuklarla aynı odada yatıp odanın kapısında kilitliyorum evimiz 1. Kat daha önce başka dairelere kapıdan hırsız girdi gece olunca geriliyorum ama alışmakta istiyorum siz nasıl yatiyorsunuz

29 Cevaplar

0 oy
(4,666 puan) tarafından
Eşim 2 günde bir gece vardiyasina gidiyo canim hep tek kaliyorum 
-Reklam-
0 oy
(333 puan) tarafından
Mecbur kalıyorum canim esim 3 gecede bir nobete gidiyor alistim basta hic uyuyamiyorum heryeri kilitliyor sabah ezan okununca uyuyodum zamanla alıştım. Isin sonu yok
0 oy
tarafından
İlk evlendiğimde bodrum kat bi evde oturduk eşim dediğin gibi çalıştı o şekilde kaldım ve üniversite okuduğum şehir olduğu için tanıdık kimse de yoktu bi tek üst komşum ve ev sahibini tanıyodum o kadar. Sonra eşim olacak adam beni bırakıp memlekete iş için döndü uzun bi süre hep yalnız kaldım kısaca evde tek kaldım uzun bi süre şimdi de kalırım ama memlekete döndüğüm için kıymete bindim yalnız bırakmadılar hiç
(4,560 puan) tarafından
Hmm anladım canm
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Evlendigimzden beri esimin gece vardiyasinda yanliz kaliyorum hep ama bizim ev 5. Kat bide site burasi korkulacak bi yer degl 
(4,560 puan) tarafından
Buraya 2 kez aynı hırsız girmiş dairelere ama yakalanmış hapisteydi en son
(4,247 puan) tarafından
Yani oyle olunca bende korkarim tabi ayetel kursi oku ufle bebegine kendine kuzum Allahim korur sizi
0 oy
(97 puan) tarafından
kalamam esim bazen koltukta uyuyakalirdi beni uyku tutmazdi kaçardı uykum illa yanımda biri olcak yalniz kalmaktan çok korkarım gece
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Valla canım benim eşimde 2 haftadır gececi saat 8 de gidip sabah sekiz buçukta geliyo bende 8.ci katta oturuyorum ona rağmen tırsıyorum yinede 13 aylık kızım var 6 aylıkta hamileyim bende tüm pencereleri kapatıyorum holün ışığını açık yatıyorum yatak odasına yansisin diye kızımla bir uyuyorum yatmadan da dua ediyorum rabbim bu durumda olan korkan tüm kadınları analari korusun 
0 oy
(426 puan) tarafından
Dua oku canm Allah 'ın izniyle birşey olmz inşallah 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Tek bazen kaliom  canım normalde kalamam  ya erkek kardeşim kalir  yanımda yada  esimin  yeğenleri kizlar  kalir  9 aylık  kizmla  kalamiom  nedense  benim esim  3 vardiye caliso  yarın geceye  gitcek  

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,145 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde mlodi (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 307 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 545 göst.
26 Aralık 2023 Aile kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 406 göst.