0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (421 puan) tarafından
Kızlar kusura bakmayın bunu çok duydum doktorum da herkeste olmasa da olabilir falan dedi yapanlara sormak istiyorum.. Normal doğumdan sonra genişleme oluyor mu acaba geniş kalma ihtimali varmı yaşayan teşekkürler ederim şimdi den 

29 Cevaplar

0 oy
(2,047 puan) tarafından
Ayy keşke genişlese 1.de öyle bi dikmişler ki 2.de cok zorlandım doktoruna söylersin güzel diker o zaman genişleme olmaz 
-Reklam-
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Kuzum güzel dikis atıyorlar zamanla iyilesiyo . Bolluk ilk dediği ilk zamanlar bı esnek kalıyor dış taraf ama iç kısım eskisinden de dar oldu bende . Dış kısım da zamanla toparlıyor yavaş yavaş.  Kolay bişey değil tabi ama normal doğum için engelin yoksa normali tercih et derim ben . Epiduralsiz normal doğum yaptım iyi ki de öyle yapmışım . Sağlık sorunu olmazsa yine hamile olsam yine normal doğum derim bı saatte kalktık hemen ayağa şükür 
0 oy
tarafından
Olaabilir bunyeden bünyeye degisr ama benim hiç olmadı  pelvik kas hareketlerini yap cnm sık sıkak sık bırak kasların kuvvetlensin bişey olmaz ins 
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Alakasi olmadığını düşünüyorum 
0 oy
tarafından
İkisinde de daraldı spirali zor taktırdım
0 oy
tarafından
Malesef canım ben 9 ay önce dogum yaptım sıkıntı yaşıyorum halen. alttan ameliyat yaptırmayı düşünüyorum. 
(421 puan) tarafından
Peki böyle uğraşmaktansa sezeryan daha mı mantıklı sizce
0 oy
(758 puan) tarafından

2 aydan sonra eskisi gibi oluyor kuzum :)

0 oy
(806 puan) tarafından
Benimki tam tersi daraldı her seferinde acı çekiyorum ilkmis gibi
0 oy
tarafından
Yani benimki cok dar spiral bile taktiramadim o derece normal dogum yaptim bi arada

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 159 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 341 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busrabusra0 (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 386 göst.
0 oy
13 cevap 522 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Sesese12 (86 puan) tarafından soruldu

410,591 soru

12,352,490 cevap

40,676 kullanıcı

Kategoriler

...