0 oy
2,168 göst.
Aile kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızım ailenin ilk torunu ve kaynanamınsa 1 kızı sadece var kızlara çok düşkün hep 1 kızı daha olsun istemiş ama olmamış ben doğuruncada kızımı benden aldı sen bakamazsın  boğarsın dedi. 17 yaşındaydım âlemde sesini çıkarmadı bırak baksın dedi. Ben istemiyorum benim çocuğum sonuçta korkumdan çıktımı çıkaramıyorum. Geceleri mama veriyodu sırf bana ihtiyacı olmasın diye. Gündüzleri de bana vermezdi tek al emzir ver  derdi. 1 kere bile üzerini değiştiremedim kuşağını bile bana açtirmazdı  altını değiştirmeye izin vermezdi  mecbur kalıp dışarı tek çıkacak olsa sakin kucağına eleme işaretlemişim der koşa koşa eve geri gelirdi sanki kendi doğurmuş gibi çok.zoruma giderdi. Kışın kar yerde o dışarı kızımla çıkardı sırf benle kalmasın diye. Evimi ayırdım kızımı vermedi. Haftada 1 getirirdi 2 gün bırakır gelip hemen alırdı kızım 2 yaşındaydı o sıralar sonra kayın babam vefat edince  kızımı getirip bana verdi haftada 3 gün alırdı kızım 5 yaşına kadar öyle büyüdü sonra göndermedim hiç kaynımın çocuklarıyla tartışıyorlar.diye  kızım hiçbir zaman beni annesi olarak görmedi  8 yaşında halen seni kim doğurdu deseniz kaynanamı söyler.ne yapicam onu daha çok seviyor kaynanam bize gelse büyü seni alicam diyor kızda buna inanıyor ne desem boş annem o diyor

62 Cevaplar

0 oy
(7,935 puan) tarafından
Senin çocuğunu alacağına öksüz yetim  küçük bir kız çocuğu alsaymış yaaa.O kaynananında buna izin veren eşinin de Allah belasını versin.Kızınla vakit geçirmeye çalış canım .Biraz daha büyüyünce arkadaşlarının annesi genç olunca seni benimseyecektir.Ama o bebekliği bir daha geri gelmeyecek , sana da kızına da çok yazık olmuş.oğlum 1 yaşında kendim yanlız büyüttüğüm halde ilk doğduğundaki bebekliğini özlüyorum.
-Reklam-
0 oy
(5,015 puan) tarafından
Canım hiiiiç kafana takma. Annemin arkadaşının oğlu da öyle idi. Kadın kendini yiyip bitiriyordu. Babannesi vefat edince çocuk bütün ilgisini sevgisini annesine döndürdü. Sen hiç kafana takma onun annesi sensin. Mümkün olduğunca güzel vakit geçirip annesi olduğunu ona herseferinde anlatmaya çalış sıkmadan kızmadan.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,950 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
6 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 315 göst.