Ah güzelim burdaki bazı akıllılar sanki kendileri hayatları boyunca hiç hata yapmamış gibi seni yerden yere vurmuşlar akıl vermek yerine. Allah onlara akıl fikir versin diyorum. Benimde 11 yaşında bir kızım var çok duygusal sevgi dolu çok itaatkar bir çocuk ama dersleri konusunda beni çok üzüypr bu konuda ona çok baskı yaptım sonra baktım benden uzaklaşıyor babannesiyle aynı sitede oturuyoruz okuldan direk babanneye gidiyor eve gelmek istemiyor çünkü evde sürekli bi anne baskısı var hatta bu arada hamile kaldım gebeliğim ağır geçiyor kayınvalidemde kaldık 3 ay pandemi oldu okullar kapandı çpcuk sürekli evde biz salonda oturuyoruz o sürekli oturma odasında tek başına takılıyor bu durum beni çok üzdü bbası çok kızıyordu bana vardın okumasın ama psikoloji bozulmasın babadanda destek görwmiyordum tek başıma onun dersleriyle mücadele ediyordum ama benim istememle değil çocuk isteyecek, bende sevgi gösterdim ona sürekli sevecen davrandım çok ilgi gösterdim baskıyıda kaldırdım benim kızıma bu yetti şimdi kovuyorum yanımdan ayrılmıyor gelip kedi gibi sırnaşıp duruyor. Yani anlayacağın senin en büyük silahın ona göstereceğin sevgi ilgi alaka oyunlar oyna onunla 2 kişilik mesela bu akıl oyunları gibi oyunlar oluyor ya o tarz şeyler özel vakitler geçirin. Hadi gel dondurma yemeye gidelim de çıkın dolaşın gelin babanne bunları yapamaz babanne yaşlı sen gençsin kızınla arkadaş olabilirsin. Ama sana saygısızlık etmesine izin verme anne kız çizgisini aşmasına izin verme. Ona eğitici şeyler anlat çocuklar dinlemeyi öğrenmeyi çok sever dinini anlat anneye babaya itaatin önemini anlat ama bundan önce Allah sevgisini peygamber sevgisini öğret sonra Allahın emirlerini anlat sakın seni anlamadığını öğrenmediğini düşünme anlattığın herşeyi öğrenecek bilinçaltına yerleştirecek asla unutmayacak. Sabırlı olacaksın kızını sevgiyle ilgiyle emekle tekrar kazanacaksın Allah yardımcın olsun.